Gratis

Meerdere data

Phoenix Game Days

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

RTSM @Amstelveen

14 Laan van Kronenburg

1183 AS Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vanuit de RTSM hebben we recent enkele sessies georganiseerd aangaande Agile/ Scrum én Devops. Velen van ons hebben er nu van gehoord alleen hoe zit dat nu in de praktijk? Een vraag die we veel gekregen hebben en ook de gastheren van de sessies hebben vragen gekregen om in-house een presentatie te komen geven. Alleen hoe zou het zijn als jij zelf een keer kon ervaren hoe het is om in een DevOps organisatie te werken? Zonder zelf van baan te hoeven wisselen, dure organisatie transities te hoeven doen. Die kans willen wij jou graag bieden aan de hand van ‘The Phoenix Project thé Game’.


Hieronder vertellen wij je graag wat dit inhoud en hoe jij je hiervoor kan opgeven. Zodat je er naast van gehoord hebt, gelezen hebt en ervaringen hebt gehoord van collega’s ook zelf ervaren hebt hoe het is om in een DevOps omgeving te kunnen werken.
The Phoenix Project een DevOps Business GameHet belangrijkste doel van DevOps is dat Development/ Change/ Ontwikkeling én Maintenance/ Run/ Beheer van IT in maximale synergie samenwerken om waarde voor de gebruikers te produceren. Echter net als alle andere methodieken, frameworks, best practices kan DevOps lastig te implementeren zijn. Uitganspunt zijn de mensen, processen en technologie. Het vergt een verandering een cultuur verandering die alleen succesvol kan worden met sterk leiderschap en een duidelijk commitment van het (senior) management. Het is essentieel om het allemaal om constante verbetering te laten gaan zolang de levenscyclus van een IT-services of product nog valide is.

Waarom de Phoenix Project DevOps game?

Wanneer je het boek ‘The Phoenix Project’ gelezen hebt, weet je dat het makkelijk wegleest en roept het veel herkenning op. Alleen hoe gaat het nou als jij aan het roer staat? De Phoenix simulatie is een reële business simulatie. Net zoals in het boek waarin de fundamenten van DevOps beschreven worden, richt deze interactieve game zich op het verkrijgen van noodzakelijke inzichten in het succesvol of onsuccesvol toepassen van DevOps in een organisatie. Doordat jezelf de DevOps principes en toegevoegde waarde van DevOps beleefd in de vorm van een simulatie, is dit een zeer krachtige methode op weg naar de broodnodige verandering die veel organisaties nodig hebben. De DevOps game zorgt voor een geweldige start én versnelling van de transformatie van jouw manier van denken, doen en voelen zodat je in jouw organisatie op de DevOps manier wilt gaan werken.Wat ga je leren tijdens de Phoenix game?Net zoals het lezen van het boek is ook de Phoenix game een manier om je kennis van DevOps te vergroten naar een nieuw niveau. De Phoenix game is uitstekend middel om DevOps verder te verkennen en te bevatten. De Phoenix game biedt inzicht in welke begrijpelijke acties organisaties kunnen beginnen om DevOps succesvol te adopteren in de organisatie.

Deze interactieve game laat jou beleven hoe DevOps helpt:

  • Verbeteren van de doorstroming: Door de hoeveelheid onderhanden werk te begrenzen en te zorgen voor een goede doorstroming (Optimaliseren van ‘bottle necks’) worden de doorlooptijden van wijzigingen en beheer bezigheden aanzienlijk versneld.
  • Verhogen van de (klant)tevredenheid: Door overal in de keten de juiste voorrang te geven kan er op elk ogenblik worden bijgestuurd wanneer die situatie daarom vraagt, of het nu gaat om veranderende omstandigheden of nieuwe (markt) ontwikkelingen.
  • Waarde en risico’s worden in evenwicht gebracht: Door een grotere focus op waarde toevoeging te leggen is de kans groter dat er in een later stadium minder ad-hoc werkzaamheden verricht hoeven te worden.

Opzet van de Phoenix GameDe verschillende situaties uit het boek, komen natuurlijk terug in de game. Jij bent als deelnemer in de game onderdeel van een fictieve organisatie en staat afwisselend in de schoenen van de business, IT-operations, development en verschillende managementfuncties. Tijdens de game komen situaties langs die voor jou herkenbaar gaan zijn, zoals prioritering, wijziging vs. continuïteit, samenwerking tussen afdelingen/ divisies/ teams en visualisatie van werk(voorraad). Tijdens de game worden er overdenkingen ingepland om principes en hulpmiddelen verder te bespreken. Zo kom je tussen de verschillende rondes van de game met elkaar tot praktische én bruikbare oplossingen voor herkenbare problemen in jouw organisatie.Voor wie is deze DevOps simulatie bedoeld?De Phoenix game is uitermate geschikt voor jou als professional die te maken heeft met of werkt in de IT. Ben jij Manager (ICT/ Service of Project), Developer, Beheerder (Systeem/ Applicatie/ Netwerk), Specialist, Ontwerper, Designer of Analist, Scrum Master, Product Owner dan is deze game uitermate geschikt voor jou!

Wie weet zien we je op een van deze dagen << Test First Name >>, tot dan! Hieronder zijn de praktische gegevens opgenomen.

Watch this short movie for a quick impression on the management simulation game.

Praktisch


Tijden:

10:00 – 18:00 inclusief biologische lunch en netwerkborrel achteraf

Locatie:

Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen

Investering:

Voor de zeer snelle beslissers € 250,- (ex. Btw.) Normaal kost deze game > € 850,- p.p. dus maak nu gebruik van deze unieke kans en bespaar enkele honderden euro’s.

Aantal deelnemers:

Maximaal aantal deelnemers per dag: 11
Deze speciale ‘RTSM The Phoenix game dagen’ gaan door bij een minimaal aantal deelnemers van 8 per dag

Inbegrepen in deze unieke dag:

• Biologische lunch, en drankjes tijdens de borrel achteraf.
Het boek ‘The Phoenix Project’ (English version) á € 22,-
• Netwerk gelegenheid achteraf om ervaringen van de dag uit te wisselen met collega’s uit het beroepenveld incl. een drankje.

Aanmelden:

Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Zorg altijd dat de volgende gegevens correct zijn vermeld:

  • Naam organisatie
  • Naam deelnemer
  • Factuur adres gegevens
  • Datum van gewenste deelname

Betalingen:

Betalingen dienen uiterlijk 14 dagen van te voren ontvangen te zijn!!
Aanmeldingen zijn pas definitief na ontvangst van de betaling.

Betaling 14 dagen van te voren, aanmeldingen voor 1 Mei 2018 zijn altijd non refundable*. Andere dagen is annulering tot 7 dagen van te voren mogelijk, hiervoor worden administratie en een deel van de licentie kosten á €150,- in rekening gebracht, tenzij je zelf een vervanger regelt.
Ben je verhindert dan mag je altijd een collega laten deelnemen in jouw plaats.

Deze speciale dag wordt je aangeboden door de
RTSM organisatie.

Met hartelijke groet
/ With warm regards / Mit Freundlichen Grüße / Cordialement,
Vincent, Murat
& Robert
RTSM Organisatie

* I.v.m. de gemaakte afspraken met de ontwikkelaar omtrent deze dag.

Delen met vrienden

Locatie

RTSM @Amstelveen

14 Laan van Kronenburg

1183 AS Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen