Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Pizzasessie "Een nieuw intranet voor het Havenbedrijf: SCRUM, LEAN, waterval of...?""

Functioneel-Beheerder.com

Donderdag 10 november 2016 van 16:00 tot 20:30 (CET)

Pizzasessie "Een nieuw intranet voor het Havenbedrijf:...

Aanmeldgegevens

Type Resterend Einde Aantal
Pizzasessie Functioneel Beheer 10 november te Rotterdam 9 Registraties 9 nov. 2016 Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Pizzasessie "Een nieuw intranet voor het Havenbedrijf: SCRUM, LEAN, waterval of...?""

Evenementgegevens

In de periode van januari 2015 tot 1 april 2016, heeft het Havenbedrijf Rotterdam een volledig nieuw Intranet gebouwd. De bouw werd gestart met als uitgangspunt dat het huidige platform (SharePoint 2007) vanaf 2016 niet meer ondersteund wordt door Microsoft en het Havenbedrijf vanuit lifecycle management dus genoodzaakt was de hele spullenboel uit te faseren. Hoe pak je zo’n project aan waarbij je de complete organisatie raakt, de uitgangspunten tbv data toegang van hele afdelingen ter discussie stelt, nieuwe communicatie onderdelen wilt toevoegen en iedereen eigenlijk gewoon mee moet?

Is dat met een SCRUM methodiek? Elke dag bij elkaar gaan staan en vertellen dat je het (niet) af hebt? Of LEAN? met een zoektocht naar "Waste"? Of toch gewoon Waterval? Veilig, stap voor stap en bij iedereen bekent? Het Havenbedrijf zag al snel dat er niet 1 methode past op het hele project, elke fase heeft zijn eigen eigenaardigheden, deliverables, keyusers, belangen, enzovoorts. Maar met de kernwoorden (gebruiker centraal, positief!) hebben ze de eindstreep op tijd gehaald.

Erika Eling, functioneel beheerder van het Havenbedrijf en belangrijke stakeholder in dit project, deelt graag haar ervaringen. Niet omdat je ze zo kunt kopiëren en hergebruiken, maar zodat je kunt leren van hun fouten, valkuilen en ‘lessons learned’.

Let op: Er is ruimte voor maximaal 3 consultants, werkzoekenden en ZZP-ers.

Heb je vragen over Pizzasessie "Een nieuw intranet voor het Havenbedrijf: SCRUM, LEAN, waterval of...?""? Neem contact op met Functioneel-Beheerder.com

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Havenbedrijf Rotterdam N.V.
Wilhelminakade 909
3072 AP Rotterdam
Nederland

Donderdag 10 november 2016 van 16:00 tot 20:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Functioneel-Beheerder.com

Functioneel-Beheerder.com is specialist in het werven, selecteren, detacheren en opleiden van functioneel beheerders en informatiemanagers. We organiseren regelmatig pizzasessies en webinars over diverse onderwerpen in het vakgebied functioneel beheer en informatiemanagement.

  Contact opnemen met de organisator
Pizzasessie "Een nieuw intranet voor het Havenbedrijf: SCRUM, LEAN, waterval of...?""
Evenementen in Rotterdam Zakelijk

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.