Gratis

Podium voor Passies. Een serie inspirerende presentaties over ondernemen.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Industriepark Kleefse Waard, Social Business Center

Westervoortsedijk 73

6827 AV Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een serie inspirerende presentaties over ondernemen. Gratis voor ondernemers in Arnhem en omstreken.

Over dit evenement

https://www.agent4sales.com/podium-van-passies/

Op 6 februari j.l. vond de eerste editie plaats van Podium van Passies op de nieuwe en mooie locatie van FortVier in Arnhem-Zuid. Een enthousiaste groep ondernemers uit de regio troffen elkaar voor een aantal goed gewaardeerde presentaties.

Daniëlle de Wilde van VOLDAAN coacht dagelijks ondernemers en vertelde open over haar ondernemersreis in “Ondernemen is kleur bekennen”.

Jeffrey Bohorquez van Insight-X legde in "Vind jouw X-factor" het wetenschappelijk fundament, dat talent de beste basis is voor succevol ondernemerschap. Zoals hij zelf aangeeft: "Wanneer je jouw talenten het middelpunt van jouw onderneming maakt komt business vanzelf".

Jan-Willem van Dam van agent4sales, tevens organisator, gaf tenslotte een korte gedachte mee over "de kracht van geven" binnen ondernemerschap.

De tweede editie vindt plaats op donderdag 27 augustus a.s. op een locatie vol innovativiteit (Industriepark Kleefse Waard in Arnhem-Noord).

Ook dan verwachten we met een tweetal inspirators een avond om naar uit te zien met de energieke Mitchell Purperhart, ex-marinier, nu coach met de uitdagende titel: "durf te dienen" en gastheer Stanley Neijndorff: niet alleen een zeer begaafd adviseur van ondernemers maar ook een maatschappelijk betrokken en bewogen entrepeneur (van o.a. 026aanhetwerk/026inbeweging).

Meer informatie is te vinden op de website van Podium van Passies en agent4sales

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Industriepark Kleefse Waard, Social Business Center

Westervoortsedijk 73

6827 AV Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen