Gratis

Presentatie & workshop - New Education Academy

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stichting Novalis

9C Industrieweg

5262 GJ Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Toekomstgericht onderwijs | De nieuwe generatie bestaat uit nieuwe mensen met nieuwe kwaliteiten. De veranderende maatschappij vraagt om nieuwe mensen voor nieuwe banen. Dit vraagt om een nieuwe manier van onderwijs. Van de rationele mens naar de bewuste en ontwikkelde mens die zijn eigen toekomst kan ontwerpen.

De New Education Academy biedt diverse trainingen voor zelf bewustzijn, zelf bescherming en zelf ontwikkeling voor jong en oud. Voor kids & jongeren zijn er naschoolse trainingen én wordt op dit moment de eerste basisschool ontwikkeld volgens dezelfde methode.

Wil je meer weten? Meld je nu aan voor een presentatie & workshop avond.


Achtergrond informatie

De school, van ONDERwijs naar ZELFwijs | Omdat ieder kind anders is ontwikkelen wij een programma voor elk individu en leren hem/haar zichzelf te onderwijzen en te ontwikkelen. Dit betekent overigens niet dat we ze vrij laten. Door de manier waarop de kinderen ontwikkelen, kunnen ze makkelijker de algemene leerdoelen behalen, waardoor er ruimte & tijd is voor talentontwikkeling op allerlei gebied: creatief, muzikaal, theatraal, technisch, filosofisch, sportief etc. Kinderen worden gemotiveerder, enthousiaster & gelukkiger.

Leraren maken het verschil | Bij de school verandert de rol van de leraar van zender naar regisseur, analist & dirigent. Hij/zij begeleidt de kinderen intensief op hun weg naar Zelf Bewustzijn, Zelf Bescherming & Zelf Ontwikkeling.

De Methode | De trainingen van het Bronnikov-Fekleron Systeem zijn gebaseerd op eeuwenoude kennis uit de Buddhistisch Tibetaanse leer & Martial Arts Leer uit de 13e eeuw. Na jarenlange studie ontwikkelde wetenschapper V.M. Bronnikov trainingen met simpele oefeningen met enorme impact. De oefeningen zijn zo ontwikkeld dat iedereen ze kan leren: van jong en oud, mobiel en minder/niet mobiel, ziend en blind enz..

Training Niveau 1 bestaat uit simpele oefeningen ter versterking van het immuun systeem, harmoniseren van het spijsverteringssysteem, verbetering van de concentratie en herstel van het energieniveau.

Ervaringen | Deelnemers zien klachten als hoofdpijn en ADHD/ADD verdwijnen, blijven uren langer fit & slapen beter. Deelnemers raken snel af van een burn-out. Zij worden energiek, positief & zelfverzekerdheid. Mensen met hooggevoeligheid krijgen controle over zichzelf. Anderen krijgen na jaren weer gevoel in gevoelloze lichaamsdelen, zien hun longinhoud vergroten enz. Aanmelden voor training niveau 1 kan nu: https://new-education_training_niveau1_2018.eventbrite.nl.

Daarna kun je verder met je ontwikkeling zoals het vergroten van het geheugen, het optimaal leren benutten van de hersencapaciteit en het verbeteren van prestaties op elk ander gewenst gebied. Zoals bijvoorbeeld: werk, sport en business. De beelddenkers onder ons, zoals mensen met Dyslexie, hebben hierbij een voorsprong op anderen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stichting Novalis

9C Industrieweg

5262 GJ Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen