Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Privacy by Design | 11 & 17 oktober 2018 | IIR Amsterdam

IIR

Privacy by Design | 11 & 17 oktober 2018 | IIR...

Registratiegegevens

Registratietype Prijs Servicekosten BTW Aantal
Privacy by Design | 11 & 17 oktober 2018
Data: 11 & 17 oktober 2018. De prijs is per persoon, inclusief documentatie, Boek Privacy by Design door Frank van Vonderen, koffie/thee en lunch. Inclusief BTW. Ledenkorting (lid bij aanmelding):*
- PvIB: € 100 korting - kortingscode: pvib
- NOREA: € 100 korting - kortingscode: norea
- NGFG: € 100 korting - kortingscode: ngfg
- VPR: €100 korting - kortingscode: vpr

*Niet geldig in combinatie met andere kortingen
€ 1.899,00 € 0,00 € 398,79

Deel Privacy by Design | 11 & 17 oktober 2018 | IIR Amsterdam

Evenementdetails

NEEM PRIVACY MEE BIJ ONTWERP EN BEHEERS PRIVACY- EN COMPLIANCE RISICO’S OP STRUCTURELE WIJZE

 De Europese Privacy Verordening (AVG) stelt zware eisen aan de privacy bescherming van betrokkenen en daarmee aan IT-systemen, diensten en producten die aan die vereisten moeten voldoen. Tijdens het ontwikkelingsproces van nieuwe en bestaande systemen moet rekening worden gehouden met privacy. Maar hoe zorgt u voor een juiste vertaalslag van regelgeving naar IT? Welke designstrategie gebruikt u hierbij? Hoe ver moet u vooruit denken om tot een goede basisarchitectuur te komen die met het product en organisatie kan meegroeien? Hoe zorgt u dat privacy daadwerkelijk wordt ingebeld in alle systemen? Welke standaarden of frameworks kunt u hierbij gebruiken?

Zorg dat u goed op de hoogte bent van de principes en strategieën die komen kijken bij het ontwerpen van privacy en voorkom dat u (privacy en compliance) risico’s over het hoofd ziet. Deze cursus geeft u concrete handvatten om Privacy by Design praktisch te maken. Hierdoor maakt u de organisatie AVG-proof en in control. 

Heb je vragen over Privacy by Design | 11 & 17 oktober 2018 | IIR Amsterdam? Neem contact op met IIR

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar


Coengebouw
Kabelweg 37
1014 BA Amsterdam
Nederland

Organisator

IIR

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.