Professional Workshop: Leiderschap

Professional Workshop: Leiderschap

Venster Acties en details

€ 235,95

Datum en tijd

Locatie

The School Of Life Amsterdam

54 Frederiksplein

1017 XN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Hoe ontwikkelen we empathie om respectvolle, dynamische en effectieve relaties met medewerkers en teams op te bouwen?

Over dit evenement

Je houdt zielsveel van je werk. Elke ochtend spring je uit bed om aan de slag te gaan. Klanten eisen je op, collega’s willen jou in hun teams en leidinggevenden luisteren aandachtig naar je. En dan maak je promotie. Help! Niet langer kun je je onbekommerd storten op de inhoud. Collega’s komen naar je toe met hun problemen. Het management ziet in jou de toekomst van het bedrijf. En jij? Jij moet leiding geven. Prettige wedstrijd!

In deze workshop:

  • Onderzoek je welke voorbeelden van goed leiderschap van toepassing zijn op jou
  • Verken je ideaalbeelden, zwaktes, kracht en twijfels op het gebied van leiderschap
  • Vernieuw je je denken over authentiek leiderschap
  • Verken je het soort authenticiteit waarmee je je team inspireert, loyaliteit kweekt en je anderen optimaal laat presteren vanuit zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen.

De docent: Marien Baerveldt

De workshop wordt gegeven door:

Marien Baerveldt is als psycholoog gespecialiseerd in leiderschap, organisatieontwikkeling, duurzaamheid en Theory U. Hij geeft en ontwerpt strategie- en innovatieprocessen voor organisaties en heeft vele programma's gemaakt voor professionals en het hoger onderwijs. In 2018 startte hij de Theory U Hub in Amsterdam. In al zijn werk zet hij zich in voor meer betekenisvolle gesprekken in het onderwijs, organisaties en de maatschappij.

Praktische informatie

Locatie: Frederiksplein 54

Voertaal: Nederlands

Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. Wel krijg je ideeën en technieken mee die je na de workshop kan gaan uitproberen en toepassen in je werk.

Studiemateriaal: Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor deze workshop.

Niveau: Er is geen ingangseis.

CRKBO: Wij staan in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKB). Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Over The School of Life voor Professionals

The School of Life combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar professionals en organisaties tegenaan lopen. In onze programma's ligt er veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof, ervaren deelnemers direct het effect ervan.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen