Professionele training: Zelfverzekerd presenteren

Professionele training: Zelfverzekerd presenteren

Venster Acties en details

Geannuleerd

Datum en tijd

Locatie

The School Of Life Amsterdam

54 Frederiksplein

1017 XN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Er zijn weinig zaken zo stressvol als voor een groep staan om een presentatie te geven.

Over dit evenement

Er zijn weinig zaken zo stressvol als voor een groep staan om een presentatie te geven. Maar als je serieuze ambities hebt, ontkom je er niet aan. In deze praktische intensive leer je je presentatievaardigheden te verbeteren en met vertrouwen voor een groep te staan. Zodat je straks, als het er echt om gaat, iedereen omver blaast. Tijdens deze intensive word je uitgedaagd om bewust te worden van je eigen valkuilen en leer je hoe je hier ontspannen mee omgaat.

In deze intensive:

  • Leer je welke eisen aan een goede presentatie worden gesteld, en hoe lichaamshouding, stemgebruik en tempo je presentatie beïnvloeden
  • Ga je dieper in op de barrières die jij ervaart om overtuigend te presenteren
  • Leer je om te gaan met spanning in je lichaam
  • Krijg je inzicht in wat anderen van jouw wijze van presenteren vinden
  • Ontwikkel je de moed om risico’s te nemen en nieuwe manieren uit te proberen

Programma

In de ochtend bespreken we waar een goede presentatie aan voldoet, welke barrières we in het algemeen ervaren bij presenteren en hoe we daarmee kunnen omgaan. We definiëren ook op welke punten wij onszelf willen uitdagen. In de middag oefenen we met presenteren en geven we en ontvangen we feedback. Je gaat naar huis met een plan om je uitdagingen in de praktijk aan te gaan.

Afbeelding van Professionele training: Zelfverzekerd presenteren

De docenten: Wicher Schols

Wicher Schols is trainer, coach en head of faculty van The School of Life Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in geweldloze communicatie en talentontwikkeling. Hij is auteur van De Gouden gespreksgids; voor elke ongemakkelijke situatie. Hij heeft trainingsprogramma’s ontwikkeld voor en gegeven aan onder andere ABN-AMRO, Deloitte, Alliander en de Universiteit van Leiden. Hij is cum laude afgestudeerd in Business Studies met een specialisatie in Human Resources aan de Universiteit van Amsterdam.

Afbeelding van Professionele training: Zelfverzekerd presenteren

De docent: Mimi Ferrer

Mimi Ferrer heeft Communicatie gestudeerd en een Postgraduate Diploma in Advertising behaald in Engeland. De afgelopen 21 jaar is zij werkzaam als actrice. Daarnaast heeft zij zich zich verdiept in alles wat met psychologie en bewustwording te maken heeft. Uiteindelijk zijn alle keuzes die zij heeft gemaakt ontstaan uit de wens om het menselijk gedrag beter te begrijpen. Door haar verdieping in verschillende disciplines is zij in staat om snel tot de kern te komen.

Praktische informatie

Locatie: Frederiksplein 54

Voertaal: Nederlands

Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. Wel krijg je ideeën en technieken mee die je na de workshop kan gaan uitproberen en toepassen in je werk.

Studiemateriaal: Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor deze workshop.

Niveau: Er is geen ingangseis.

CRKBO: Wij staan in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKB). Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Over The School of Life voor Professionals

The School of Life combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar professionals en organisaties tegenaan lopen. In onze programma's ligt er veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof, ervaren deelnemers direct het effect ervan.

Delen met vrienden