Gratis

Publieksacademie over geboorte en opvoeding

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

LantarenVenster

996 Otto Reuchlinweg

3072 MD Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Nieuw leven in de brouwerij!
Als je zwanger bent komt er veel op je af, ongeacht of het je eerste of je derde kind is. Je moet allerlei beslissingen nemen: werk ik na de geboorte? Gaat ons kind naar een kinderopvang? En gaan we verbouwen of verhuizen? Dit zijn praktische overwegingen en beslissingen, maar er zit ook een diepere laag onder. Hoe sta jij in het leven? Wat gaat er veranderen als de baby er eenmaal is en hoe ga je je leven inrichten?

Speciaal voor mensen die met gezinsuitbreiding te maken hebben – inclusief oma’s, opa’s en andere familieleden - organiseert Vegro op 26 september een Publieksacademie over dit thema. Sprekers vanuit het Maasstad Ziekenhuis en Kraamzorg Rotterdam geven een interactieve presentatie over onderwerpen als positieve gezondheid, bevalling, opvoeding en relaties. Naast nieuwe kennis opdoen kun je tijdens de Publieksacademie vragen stellen aan de sprekers. Weet je bijvoorbeeld nog niet hoe je wilt bevallen, of je borstvoeding of flesvoeding wilt geven en waar je na de geboorte op moet letten? Na deze Publieksacademie kun je weloverwogen beslissingen nemen.


Tips en informatie over gezondheid
Ook jouw eigen gezondheid is enorm belangrijk, zowel tijdens als na de zwangerschap. Als zwangere vrouw kun je wel wat tips gebruiken om gezond te eten, drinken en bewegen – en vergeet het slapen niet! Nachtrust is heel belangrijk voor de ontwikkeling van je baby. Ook als partner wil je je goed voorbereiden op de komst van de baby, en je zwangere vrouw of vriendin alle hulp en steun bieden. De Publieksacademie brengt inspirerende tips en ideeën naar voren.

Wil je meer weten of zwangerschap en opvoeding? Meld je nu aan en ontvang een gratis goodybag! Uiteraard zijn opa’s en oma’s ook van harte welkom.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

LantarenVenster

996 Otto Reuchlinweg

3072 MD Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen