€ 45

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Best

Sint Annaweg 10

5684 NM Best

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
De Q´ero Inca-Sjamanen - Masters of Light

Over dit evenement

(english text)

Q´ero Schamanen - Masters of Light uit Peru

Grote Pachamama Ceremonie

Pachamama betekent Moeder Aarde in het Peruviaans. 

Al eeuwenlang gebruiken de hoge sjamanen van de Q'ero-lijn de Pachamama-Ceremonie als een zegening voor Moeder Aarde, voor de bergen, het water en de natuurlijke elementen. Ook wordt de Ceremonie gebruikt voor het genezen van lichamelijke en emotionele ziekten, door het evenwicht te herstellen.

In deze ceremonie wordt met natuurlijke producten als bloemen, bladeren, koekjes en ook met geld een mandala gemaakt. Daarmee worden alle elementen van Pachamama geëerd.

Je komt naar de Pachamama-Ceremonie met jouw persoonlijke wensen en jouw intentie.

Tijdens de ceremonie, zitten we in een cirkel rond de Q'ero sjamanen. Daarbij worden je intentie, wensen en dromen aangesproken. “Wat moet er in de wereld veranderen, hoe kan vrede en welzijn worden bereikt voor alle mensen op Pachamama en wat zou jouw rol daarin kunnen zijn?”

Er is tijd voor reflectie, inzicht en meditatie, trommelen, gewoon kijken of “zijn”!

Alle aanwezigen gaan in de ceremonie een voor een naar voren om hun wensen en intentie in de mandala offergave, die despacho genoemd wordt, te geven. Zo bouwen we samen een enorm positief energieveld op. Nadat de Q´ero Master elke aanwezige met deze despacho energetisch zuivert, zal de mandala aan het eind van de ceremonie verbrand worden. Het vuur transformeert onze gebeden, intenties en verlangens en geeft ze aan de kosmos.

Over de Q'ero-Inca-Sjamanen uit Peru

Ze zijn directe afstammelingen van de Inca's, ook bekend als “Kinderen van de Zon”. Ze leven in de centrale Andes, tussen 4000 en 4500 meter, geïsoleerd van de buitenwereld, nadat ze zich tijdens de Spaanse verovering onvindbaar maakten. Ze worden ook Meesters van het Licht genoemd.

Tot 1955 was het bestaan van de Q'ero, deze laatste Inca's, niet bekend, zo bleef het Q'ero Inca-sjamanisme in zijn pure, originele vorm als oud natuurgeneesmiddel behouden. Voor de Q'ero bestaat alles uit levende energie, die door de kosmos en de aarde geleid wordt. In hun energetische geneeskunde gaan ze ervan uit, dat ziekten en trauma's gevangen zitten in het energieveld rond ons lichaam. Door het reinigen van dit energieveld kan herstel plaatsvinden en kunnen ziekten worden genezen, vóórdat ze zich in het lichaam manifesteren. Ze zeggen dat er dan sprake van een verstoring van de balans is: in het zelf én in relatie tot anderen en de wereld om ons heen. Het herstellen van dit evenwicht kan leiden tot genezing van allerlei kwalen.

Het Q´ero Event vindt van 16 t/m 18 juni plaats bij ’t Lichthuys Best bij Eindhoven!

Voor volgende Healing-Sessies kun je direct bij ´t Lichthuys: http://lichthuysbest.nl op de website reserveren.

Q'ero Master of the Light Class op 18 juni 2020

Dagworkshop: Je leert hun ceremonies, hun cultuur, hun spirituele kijk op het leven, hun kosmische visioenen kennen en hoe je een despacho offergave voor Pachamama ceremonieën kunt voorbereiden.

Tijd: 10.00 tot 17.00 uur

Kosten: € 100

plaats voor max. 25 personen

Q'ero Kuti 17 juni 2020, ochtend en avondsessie

Kuti-Healingsessie om negative blokkaden en storende energieën, met geld, gezondheid, werk en relaties, familie of dood te zuiveren.

Tijd: van 9.30 tot 11.30/12.00 uur / of van 17.30 tot 19.30/20.00

Kosten: € 65

plaats voor max. 15 personen

Q'ero Munay-Ki Chakra-Balancing op 17 juni 2020

Deze Chakra Balancing Healinggroep herstelt energetisch je evenwicht – zijn als je bent!

Tijd: van 12.30 tot 15.00 uur

Wil je meer erover de Q´ero en onze reisen naar Peru lezen, fotos van gemaakte Onenesstravel reizen naar Peru bekijken, ga dan naar https://carolinahehenkamp.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Best

Sint Annaweg 10

5684 NM Best

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen