Gratis

Ready? Set. Go! | INretail ledenevent 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hart van Holland

12 Berencamperweg

3861 MC Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op 18 november reizen we langs alle mogelijkheden die de retail biedt. Wat beteken je voor de klant en dus: welke route kies jij?

Over dit evenement

Het vertrekpunt is bepalen wat je wil betekenen voor de klant. Er zijn ontelbaar veel afslagen die je kan kiezen. De vraag is: wat past bij jou en jouw winkel. Ga je investeren in de digitale winkelstraat? Is jouw personeel het geheim van jullie succes? Of zet je in op de trend van verantwoord ondernemen? Op 18 november reizen we langs mogelijke keuzes voor jouw winkel. Ga je mee? Ready, set go!

De (persoons-)gegevens die u invoert in dit inschrijfformulier worden verwerkt in Eventbrite. Dit is een applicatie van Eventbrite inc. INretail is de eigenaar en verantwoordelijke van deze data/gegevens. Eventbrite Inc. is verwerker van deze (persoons-)gegevens. Voor meer informatie kunt u hier onze privacy policy raadplegen.

Tijdens het evenement worden er foto’s gemaakt welke kunnen worden gepubliceerd op onze website en/of social media kanalen. Voor meer informatie kunt u hier onze privacy policy raadplegen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hart van Holland

12 Berencamperweg

3861 MC Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen