Gratis

RIBW Life Goals Festival Nijmegen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

SV Orion

143 Nijmeegsebaan

6564 AP Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hét sportfestival voor zorg- en welzijnsinstellingen uit de regio Nijmegen!

Over dit evenement

Life Goals Nijmegen is een samenwerking tussen Stichting Life Goals, SV Orion, RIBW Nijmegen & Rivierenland en overige zorg- en welzijnsinstellingen uit de regio Nijmegen.

Life Goals Nijmegen organiseert samen met RIBW Nijmegen & Rivierenland op vrijdag 28 juni een sportfestival bij SV Orion. Deze sportdag is bedoeld voor deelnemers (leeftijd 16+) vanuit verschillende zorg- en welzijnsinstellingen uit de regio Nijmegen en overige Life Goals teams uit de rest van het land. Men maakt kennis met verschillende laagdrempelige sportactiviteiten zoals voetbal, boksen, bootcamp, volleybal, frisbee en handbal. Kortom; een leuke dag waarin plezier maken, nieuwe contacten op doen en lekker in beweging zijn centraal staan. Deelname aan de sportdag is gratis en er wordt gezorgd voor een gratis lunch.

Samengevat:

- Vrijdag 28 juni 2019, 12:30-17:00 (inloop vanaf 12:00)

- Sportpark Mariënbosch, Nijmeegsebaan 143

- Gratis deelname en gratis lunch

Laat weten dat je mee doet en registreer! Het is mogelijk om als individu of voor meerdere personen tegelijk in te schrijven! Schaf het aantal tickets aan voor het aantal personen dat je naar het festival komt. Bij overige vragen: neem contact met ons op via rik.jansen@stichtinglifegoals.nl.

Tot 28 juni!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

SV Orion

143 Nijmeegsebaan

6564 AP Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen