Roadshow 2020 - 19 mei 2020

Roadshow 2020 - 19 mei 2020

Venster Acties en details

Postponed

Datum en tijd

Locatie

De Basiliek

56 Wiltonstraat

3905 KW Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Carerix Roadshow 2020 is verplaatst naar 2021

Over dit evenement

Carerix Roadshow 2020 verplaatst naar 2021

Waar we je een paar weken geleden nog enthousiast hebben uitgenodigd om je in te schrijven voor de Roadshow, hebben we nu de beslissing moeten nemen om de Roadshow te verplaatsen naar volgend jaar.

Zoals de overheid heeft aangegeven worden alle evenementen tot 1 juni geannuleerd, in verband met het COVID-19 virus. Daar valt de Roadshow ook onder. We stellen de gezondheid van onze klanten, collega’s en partners voorop en hebben daarom de Roadshow 2020 verplaatst naar mei 2021.

Webinars

Je hebt je ingeschreven voor verschillende sessies. Een aantal van deze sessies zullen wij online houden, in de vorm van een webinar. De exacte planning voor de webinars en mogelijkheid tot inschrijving delen we zo snel mogelijk met je.

Niet automatisch ingeschreven

Je inschrijving voor de Roadshow 2020 zal niet automatisch omgezet worden naar een inschrijving voor 2021 en komt daarom te vervallen. We sturen je te zijner tijd een nieuwe uitnodiging en hopen je uiteraard in 2021 alsnog te zien op onze Roadshow!

We vinden het als organisatie enorm jammer dat de Roadshow niet door kan gaan, maar doen ons uiterste best om kennis en expertise met jullie te delen door middel van online tools. We houden jullie hiervan op de hoogte.

Mocht je vragen hebben met betrekking tot de Roadshow, laat het ons dan vooral weten.

Team Carerix Roadshow

Delen met vrienden