SDG Action Days | Turn it around

Venster Acties

SDG Action Days | Turn it around

SDG Action Day - TURN IT AROUND

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

KIT - Royal Tropical Institute 63 Mauritskade 1092 AD Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

We staan op een kantelpunt: Wij zijn de generatie die een einde maakt aan de klimaatcrisis. Die armoede, honger, racisme, seksisme en oorlog de wereld uit helpt. Met de Sustainable Development Goals als kompas kunnen we zorgen voor een betere toekomst voor onze mensen en planeet. Turn it around!

Na het grote succes van vorig jaar, vinden de SDG Action Days opnieuw op meerdere dagen en door heel het land plaats. De SDG Action Days is hét Nederlandse evenement over de Sustainable Development Goals. Mis het niet en blok vrijdag 23 t/m dinsdag 27 september 2022 vast in je agenda!

Het thema dit jaar is ‘Turn it Around'. Want het is tijd voor een ommekeer en als we allemaal samenwerken, met de SDG's als kompas, kunnen we zorgen voor een betere toekomst voor onze planeet, onze mensen en de generaties die na ons komen. #TurnItAround voor een gezonde, eerlijke en groene weg naar een betere wereld zonder iemand achter te laten.

Laat je inspireren en kom in actie tijdens het SDG-hoofdevenement op dinsdag 27 september in KIT Amsterdam!

Met o.a. minister Liesje Schreinemacher, sprekers Yousri Mandour, Virginia Yanquilevich en dagvoorzitter Bahram Sadeghi. Kijk voor het volledige programma op sdgactiondays.nl

Dit is een betaald evenement, waarvoor registratie verplicht is. Om toegang tot dit event voor een zo breed mogelijk publiek mogelijk te maken verzoeken wij hen die moeite hebben met het voldoen van de ticketprijs dit kenbaar te maken via info@sdgactionday.nl. Wij zullen ons uiterste best doen om ons event voor u mogelijk te maken (SDG10)

Het kostenloos annuleren van tickets is uitsluitend mogelijk tot 30 dagen voor de dag van het event. Na deze termijn bedragen de annuleringskosten 100% van de ticketprijs. Verzoek tot annuleren kan uitsluitend per email via info@sdgactionday.nl.

Vanaf € 10