€ 13,30 – € 64,12

SDG Festival - Hoe duurzaam doe jij?

Venster Acties en details

Vanaf € 13,30

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Op 27 mei a.s. van 14.00 tot 17.00 uur organiseert FMN het SDG Festival! Hét virtuele duurzaamheidscongres met veel netwerkmogelijkheden!

Over dit evenement

Op donderdag 27 mei a.s. organiseert FMN samen met platina partner Facilicom het evenement 'SDG Festival - Hoe duurzaam doe jij?’ Onder het motto ‘Hoe duurzaam doe jij?’ gieten we het voorjaarscongres FMN Connect XL in een nieuwe vorm en brengen we virtueel netwerken to the next level! Maak kennis met andere (young) professionals en studenten uit het facilitaire domein. Schuif virtueel aan in de netwerklounge, loop met je avatar naar de SDG Bioscoop, doe mee met de SDG Quiz of volg een kennissessie naar jouw voorkeur in een van de virtuele zalen.

Sustainable Development Goals centraal

In aansluiting op ‘Doe eens duurzaam!’, de populaire FMN-videoproductie over de Sustainable Development Goals, gaan we tijdens het SDG Festival verder in op de verschillende SDG’s en hoe je deze kunt implementeren in jouw organisatie. De dagvoorzitter op 27 mei is Yvette Watson, voorzitter van het FMN Expertteam Circulaire & Inclusieve Economie. Het programma bevat behalve een keynote van Jan Terlouw verschillende korte introductiesessies over praktische toepassing van de SDG’s, langere verdiepingssessies en vooral veel netwerkmogelijkheden.

Maak je eigen festival-agenda

De festival-agenda publiceren we binnenkort. Het is handig om vooraf je eigen agenda samen te stellen zodat je zeker weet dat je de sessies van jouw keuze niet misloopt. Ook staat er op 27 mei een ontvangstcomité voor je klaar dat je wegwijs maakt op het virtuele platform. Benieuwd naar hoe je straks kunt netwerken? Neem dan alvast een kijkje!

Gratis toegang als FMN-lid

Als FMN-lid (professional - young professional - student) heb je gratis toegang tot het festival. Als je jouw lidmaatschapsnummer invult, krijg je 100% korting op de toegangsprijs. Niet-leden betalen de volgende prijs:

  • Professionals: € 50,-
  • Young professionals (t/m 30 jaar): € 25,-
  • Studenten: € 10,-

Je bestelt je toegangskaartje op deze website. Vragen over jouw lidmaatschapsnummer? Stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@fmn.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen