€ 60

SEH-themabijeenkomst Actief Klantbeheer en NHG (Almelo)

Venster Acties en details

€ 60

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk - Theaterhotel Almelo

Schouwburgplein 1

7607 AE ALMELO

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De SEH gaat weer het land in! Je kunt je nu inschrijven voor de themabijeenkomsten Actief Klantbeheer en NHG.

Over dit evenement

Je kunt je nu inschrijven voor de themabijeenkomsten!

De SEH gaat weer het land in! Op 1 november start de najaarsronde van de themabijeenkomsten. Behalve in Almelo kun je op elf andere plaatsen terecht, zodat er altijd wel een bij jou in de buurt is. Het volgen van de gehele bijeenkomst levert je 3 SEH PE B-punten op voor 2021!

Thema 1: Actief Klantbeheer

Actief Klantbeheer. Er wordt veel over geschreven. Er wordt veel over gepraat. Van “het moet van de AFM in het kader van de nazorg” tot “een gaaf en toekomstvast bedrijfsmodel”. Een aantal vooraanstaande partijen in de markt heeft de krachten gebundeld en is gekomen tot een branche-initiatief, omdat zij allen de overtuiging hebben dat de kracht van de financieel adviseur in de relatie zit. Niet in een eenmalige transactie.

Financieel advies bevordert de financiële gezondheid van klanten. Daar komt bij dat regelmatig contact met je klant ervoor zorgt dat deze meer gebruik maakt van je diensten. Met de daarbij behorende omzet. Kortom: een echte win – win! In deze bijdrage zal Peter Wormskamp je meenemen in het idee achter het branche-initiatief Actief Klantbeheer, plus de activiteiten die er ondernomen worden vanuit het initiatief. Daar bovenop deelt hij met de aanwezigen de nodige kennis om zelf als adviseur aan de slag te gaan met Actief Klantbeheer. Goed voor de klant, goed voor u als adviseur!

Thema 2: NHG, de nieuwe voorwaarden 2022

Tijdens deze sessie word je onder andere bijgepraat over de belangrijkste wijzigingen in de NHG-regelgeving, zodat je tijdig weet wat de invloed daarvan is op je adviespraktijk in 2022. Enkele onderwerpen die aan bod komen: behoud leningvorm bij vervallen hypotheekrenteaftrek (HRA) in beheer, desktoptaxatie i.c.m. kwaliteitsverbetering, project ‘Digitalisering Klantreis Beheer’ en natuurlijk de nieuwe kostengrens en borgtochtprovisie. NHG kijkt ernaar uit om jullie weer te zien en met elkaar in gesprek te gaan!

Als je de gehele bijeenkomst bijwoont, ontvang je hier 3 SEH PE B-punten voor. De kosten bedragen € 60.

Meld je vandaag nog aan! Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Programma:

14.00 uur ontvangst met koffie en thee en inschrijving

14.30 - 16.00 uur presentatie Actief Klantbeheer - Peter Wormskamp

16.00 - 16.30 uur pauze 

16.30 - 18.00 uur presentatie NHG

18.00 - 19.00 uur afsluiting met borrel

Annulering

Ben je verhinderd? Annuleer dan tot 7 dagen van tevoren kosteloos via Eventbrite. Alleen via Eventbrite kan het entreegeld worden gerestitueerd. In de bevestigingsemail die je na aanmelding ontvangt, is de link naar jouw account opgenomen. Klik deze aan. Klik daarna op de regel met de bijeenkomst. Vervolgens kun je annuleren. Je kunt jouw entreebewijs ook aan een collega doorgeven. Geef dan zijn of haar naam aan ons door via info@seh.nl o.v.v. SEH-themabijeenkomst met de datum en locatie en de beide namen. Dan kan voor de juiste persoon de SEH PE punten worden geregistreerd.

Wij houden ons uiteraard aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM!

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk - Theaterhotel Almelo

Schouwburgplein 1

7607 AE ALMELO

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator SEH

Organisator van SEH-themabijeenkomst Actief Klantbeheer en NHG (Almelo)

De keurmerken Erkend Hypotheekadviseur en Erkend Financieel Adviseur worden uitgegeven door de SEH. Een onafhankelijke stichting die is opgericht met als doel de consument te voorzien van het beste financiële advies door de vakbekwaamheid van aangesloten adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkende Adviseurs hebben wettelijke diploma's, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen