Gratis

Seminar Bidproces en Offertedesign

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Qlubhouse Tilburg

Tivolistraat 6

5017 HP Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Seminar Bidproces en Offertedesign

Verkopen is je moment pakken. De juiste mensen, met de juiste argumenten, op het juiste tijdstip voor je winnen. Dit doe je effectiever met een uitgedacht Bid- of verkoopproces en een overtuigende presentatie van je aanbod. TenderToo en Everbetter, twee bevriende bedrijven, wisselen op het Seminar Bidproces en Offertedesign ideeën uit hoe je je Aanbestedings- en offertetraject kunt optimaliseren. Wil je hierover geïnspireerd worden? Kom dan naar het seminar.


Vergroot de slagingskans rondom aanbestedingen door een uitgedacht Bidproces

Masterclass: Bidproces

TenderToo is specialist in Bidmanagement en het inrichten van Bidprocessen. Tijdens de masterclass delen we ideeën waarmee je het proces rondom het inschrijven op (Europese) aanbestedingen eenvoudiger gaat doorlopen en de slagingskans vergroot.

Takeaways:

 • Gerichte ideeën hoe het interne proces (nog) efficiënter vorm te geven
 • Inzicht in hoe belangrijk een Bidmanager is
 • Hoe je met een efficiënt proces geld kunt besparen
 • Praktijkvoorbeeld(en)


Pak meer kansen door een overtuigend design van je offerte

Masterclass: Offertedesign

Everbetter is specialist in het design van offertes. We weten hoe je je aanbod zo overtuigend mogelijk kunt presenteren. Onze kennis van waarnemingspsychologie speelt hierbij een grote rol. Tijdens de masterclass geven we je inzichten in hoe je van je offerte een slimme verkooptool maakt, die je helpt meer kansen te pakken.

Takeaways:

 • Bewustwording dat offertes zoveel beter kunnen
 • De doelen die je met een slimme offerte kunt bereiken
 • Ideeën voor een overtuigende opbouw van je offerte
 • Tips op het gebied van design en psychologie
 • Diverse voorbeelden van succesvolle offertedesignsProgramma

 • 13:00 Ontvangst
 • 13:30-16:00 Masterclasses Bidproces en Offertedesign
 • 16:00-17:00 Borrel


De sprekers

Hellen van Rooij

Expert in het Bidmanagementvak. Ruim 19 jaar ervaring in de rol van Bidmanager. Wij zijn op maat inzetbaar als Bidmanager om uw inschrijving gestructureerd te laten verlopen en zorgen samen met u voor een kwalitatief hoogwaardig voorstel. Daarnaast is mijn specialisme het optimaliseren/inrichten van interne werkprocessen om efficiënter in te schrijven op aanbestedingen/offerteaanvragen. Ik kan mezelf omschrijven als gedreven, enthousiast, sociaal, perfectionistisch en zeer planmatig. Daarnaast ben ik in staat om met diverse disciplines samen te werken.

Wencke van Maastricht

Ruim 15 jaar actief als Bidmanager met het inschrijven op Europese aanbestedingen en grote complexe offerteaanvragen (inmiddels binnen meer dan 50 sectoren actief). In de meeste gevallen heb ik als Bidmanager de inschrijvingen begeleid, maar ook als kritisch adviseur meegedacht over de insteek van kwaliteitsvragen en hoe deze klantgericht te beantwoorden. De laatste vier jaar binnen meer dan 10 verschillende branches ervaring opgebouwd met Best Value trajecten (Prestatiegericht Inkopen). Waardevolle brainstormsessies intern verzorgd en inhoud gegeven aan winnende prestatie, kansen- en risicodossiers. Sinds mei 2017 Best Value B gecertificeerd.

Maurits Vroombout

Maurits is Co-Founder van Everbetter, studio voor branding & design. Door middel van onderzoek, branding en design, creëert Everbetter waarde voor merken en hun klanten. Maurits heeft gewerkt als onderzoeker aan Avans Hogeschool, waar hij de meerwaarde van design in deze tijd in beeld bracht. Hij heeft tools ontwikkeld om de effectiviteit van offertes te analyseren en te verbeteren. Hij wil dat bedrijven de offerte als volwaardige verkooptool gaan beschouwen.


Join us!

Geïnteresseerd in nieuwe inzichten rond Bidprocessen en Offertedesign? Registreer je voor het seminar. Deelname is gratis. Drankjes en hapjes na afloop!Veelgestelde vragen

Wat zijn de parkeermogelijkheden voor het evenement?

Parkeren kan op het Boerhaaveplein (Google Maps) tussen de Nieuwe Bosscheweg en de Spoorlaan (betaald tot 15.00 uur, daarna gratis). Vanaf daar is het 1 minuut lopen naar Qlubhouse.

Alternatief is Parkeergarage 013 Tivoli (Google Maps)

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Everbetter is bereikbaar via 013 523 40 35 of info@everbetter.nl

TenderToo is bereikbaar via info@tendertoo.nl

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Nee, dat hoeft niet.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Qlubhouse Tilburg

Tivolistraat 6

5017 HP Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen