Gratis

Seminar: "Lage vorderingen, de kunst van het incasseren"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Veghel

Zuidkade 5

5462 CD Veghel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vraagt u zich wel eens af of een vordering wel de moeite waard is om uit handen te geven? Krijgt u wel eens vanuit ons het advies om een vordering af te boeken, omdat de kosten niet in verhouding staan tot de baten? Kom dan op donderdag 5 oktober 2017 naar ons seminar “Lage vorderingen, de kunst van het incasseren.” U bent van harte welkom!

Tijdens het seminar van de afdeling Bierens Collections besteden wij aandacht aan de kosten, de kansen, de mogelijkheden en de onmogelijkheden bij het incasseren van “lage” vorderingen én wij geven u tips hoe u kunt voorkomen dat lage vorderingen veel tijd, energie of geld gaan kosten.

Over de sprekers

Dit seminar wordt verzorgd door de afdeling Bierens Collections, bestaande uit Alberdine Vanthoor, Karen Broks, Kitty Steenbakkers, Margie van der Vlist, Marloes Spierings, Olaf Palmen, Raymond Arnoldus en Suzanne van der Helm. Bierens Collections behandelt alle lage vorderingen die aan ons kantoor worden overgedragen. Vanwege hun kennis en ervaring weten zij deze vorderingen snel te incasseren. Tijdens dit seminar delen zij graag hun kennis met u.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Veghel

Zuidkade 5

5462 CD Veghel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen