Slotmanifestatie Nationale Synode

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

Hartelijk dank voor uw reservering. We kijken ernaar uit u de 29e mei te ontmoeten!

Slotmanifestatie Nationale Synode

Door Nationale Synode

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 29 mei 2019 13:00 - 17:30 CEST

Locatie

Grote Kerk of Onze-Lieve-Vrouwekerk 2 Lange Geldersekade 3311 CJ Dordrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Beschrijving

De herdenking van 400 jaar Nationale Synode wordt op 29 mei 2019 met een slotmanifestatie in de Grote Kerk in Dordrecht. In deze bijeenkomst wordt een Verklaring van Verbondenheid ondertekend in het bijzijn van honderden predikanten, voorgangers, kerkleiders en gemeenteleden van tientallen kerkgenootschappen en geloofsgemeenschappen.

Programma (onder voorbehoud)

De Nationale Synode 2019 geeft zowel qua inhoud als muzikale omlijsting uitdrukking aan de diversiteit van de kerken in Nederland. Sprekers zijn o.a. prof. dr. Bram van de Beek, dr. Hans Burger en pinkstervoorganger en socioloog dr. Samuel Lee. Ook zijn er bijdragen van Joost Röselaers, bisschop Gerard de Korte, Saskia van Meggelen, Ruben Flach en prof.dr. Erik Peels.

Het Elvis & Friends Choir, het Dordt College Concert Choir uit Iowa (VS), het Leger des Heils, dirigent Jan-Quintus Zwart en organist Ab Weegenaar zorgen voor muzikale begeleiding.

Presentatie is in handen van Hella van der Wijst.

Toegang

U kunt zich kosteloos registreren voor de slotmanifestatie van de Nationale Synode. Echter, de kosten per bezoeker zijn ongeveer € 15. U ontvangt koffie/thee met iets lekkers en de glossy Dordt400 (t.w.v. € 8,95). Wilt en kunt u iets bijdragen? Kies dan voor een betaald ticket, of doneer een zelfgekozen bedrag. Veel dank!

Over de organisator

Verkoop beëindigd