€ 0 – € 15

Slotmanifestatie Nationale Synode

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grote Kerk of Onze-Lieve-Vrouwekerk

2 Lange Geldersekade

3311 CJ Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De herdenking van 400 jaar Nationale Synode wordt op 29 mei 2019 met een slotmanifestatie in de Grote Kerk in Dordrecht. In deze bijeenkomst wordt een Verklaring van Verbondenheid ondertekend in het bijzijn van honderden predikanten, voorgangers, kerkleiders en gemeenteleden van tientallen kerkgenootschappen en geloofsgemeenschappen.

Programma (onder voorbehoud)

De slotmanifestatie geeft zowel qua inhoud als muzikale omlijsting uitdrukking aan de diversiteit van de kerken in Nederland. Sprekers zijn onder voorbehoud prof. dr. Bram van de Beek, pastor dr. Moses Alagbe, pinkstervoorganger en socioloog dr. Samuel Lee, vicepremier Carola Schouten, theoloog dr. Hans Burger en bisschop Gerard de Korte.

Gospelkoor Elvis E & Friends Choir, onder leiding van Elvis, het Dordt College Choir uit Iowa (VS), dirigent Jan-Quintus Zwart en organist Ab Weegenaar zorgen voor muziek. Presentatie is in handen van Hella van der Wijst.

Toegang

U kunt zich kosteloos registreren voor de slotmanifestatie van de Nationale Synode. Echter, de kosten per bezoeker zijn ongeveer € 15. U ontvangt koffie/thee met iets lekkers en de glossy Dordt400 (t.w.v. € 8,95). Wilt en kunt u iets bijdragen? Kies dan voor een betaald ticket, of doneer een zelfgekozen bedrag. Veel dank!

Datum en tijd

Locatie

Grote Kerk of Onze-Lieve-Vrouwekerk

2 Lange Geldersekade

3311 CJ Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen