Gratis

Social advertising en remarketing in het mkb

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Annage

De Reidtûgel 5

9264 TS EARNEWÂLD

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste ondernemer,

De meeste mkb-ers zijn inmiddels wel online actief via bijvoorbeeld Facebook en LinkedIn. Maar wist je dat je met social media advertising ook (potentiële) klanten buiten jouw volgers om bereikt? Hierdoor stijgt je bereik, je naamsbekendheid én online aanwezigheid. Je kunt adverteren op diverse social media kanalen. Niet iedere doelgroep is immers op hetzelfde kanaal te vinden. Wat de mogelijkheden zijn en hoe je dit doet, ontdek je op 24 september a.s. in de kennissessie 'Social advertising en remarketing'.

Remarketing is een goede aanvulling op je online marketingstrategie. Hiermee verleid je websitebezoekers die meer tijd nodig hebben om een beslissing te nemen. Met een remarketing campagne toon je advertenties aan personen die je website al eens hebben bezocht. In de kennissessie leer je ook hoe je dit kunt toepassen in jouw online marketing strategie en wat de toegevoegde waarde van Remarketing is.

Programma
15.30 uur ontvangst
15.45 uur opening door MKB Noord
15.50 uur Kennissessie Social advertising & remarketing voor het MKB door Daar-om.nl
17.00 uur vragen uit de zaal
17.10 uur start Borrel


Locatie
De kennissessie vindt plaats bij de groenste vergader- en eventlocatie in het hart van het Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland: Annage in Earnewâld.

Aanmelden
Meld je snel aan, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Leden van MKB Noord en relaties van Daar-om.nl hebben voorrang bij de inschrijving. Je aanmelding is definitief na een bevestiging vanuit MKB Noord. Wij werken vanaf 2019 met een no-show policy. Dit betekent dat je je kosteloos kunt aan- en afmelden. Indien je jezelf wilt afmelden kan dit zonder opgaaf van reden tot 3 uren voorafgaand aan het event. Indien je jezelf niet hebt afgemeld wordt een no-show boete in rekening gebracht van EUR 35,-.

Graag tot ziens op 24 september a.s. bij Annage!

Met vriendelijke groet,
MKB Noord en Daar-om.nl


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Annage

De Reidtûgel 5

9264 TS EARNEWÂLD

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen