Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dynamo

21 Catharinaplein

5611 DE Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kinderen die goed in hun vel zitten zijn gelukkiger, presteren beter en hebben een beter toekomstperspectief. Maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. Gelukkig zijn er diverse organisaties die ondersteuning kunnen bieden rondom opvoeden en opgroeien van kinderen.

Tijdens de 'Sociale Markt Opvoeden & Opgroeien' brengen we het aanbod van de sociale basis bijeen. In 1 middag kun je door middel van workshops ervaren welke ondersteuning organisaties in Eindhoven te bieden hebben, of kennis met het aanbod maken op ons marktplein.

Werk jij in een Spil-centrum, de kinderopvang, bij WIJeindhoven of in de sociale basis? Dan is dit voor jou de uitgelezen kans om jouw kennis van de in Eindhoven beschikbare ondersteuning up-to-date te krijgen. En natuurlijk is er ook alle ruimte om kennis te maken met collega's uit andere organisaties die zich hiermee bezig houden.

Programma

14.00 uur: opening
14.15 uur: start workshopcarrousel (exacte invulling volgt), en opening marktplein
17.30 uur: einde programma

Organisatoren

De Sociale Markt Opvoeden & Opgroeien wordt mogelijk gemaakt door Bureau Jong, Gemeente Eindhoven, GGD, Werkgroep Hechting, Helpinghands4you, Humanitas, Stichting Kanjer, Lumens, Stichting Omnia, Playing for Succes, Kluppluz, ZuidZorg. Zij zullen ook workshops verzorgen en zich op het marktplein presenteren.

Kosten en aanmelden

Deelname is gratis! Om deel te kunnen nemen is vooraf aanmelden vereist.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dynamo

21 Catharinaplein

5611 DE Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen