Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dynamo

21 Catharinaplein

5611 DE Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kinderen die goed in hun vel zitten zijn gelukkiger, presteren beter en hebben een beter toekomstperspectief. Maar dat kinderen lekker in hun vel zitten is niet altijd vanzelfsprekend. Gelukkig zijn er diverse organisaties die ondersteuning kunnen bieden rondom opvoeden en opgroeien van kinderen.

Tijdens de 'Sociale Markt Opvoeden & Opgroeien' brengen we het aanbod van de sociale basis bijeen. Zo maak je in 1 middag kennis met het totale aanbod op ons marktplein. Door middel van workshops presenteren organisaties welke ondersteuning ze in Eindhoven te bieden hebben.

Werk jij in een Spil-centrum, de kinderopvang, bij WIJeindhoven of in de sociale basis? Dan is dit voor jou de uitgelezen kans om jouw kennis van de in Eindhoven beschikbare ondersteuning up-to-date te krijgen. En natuurlijk is er ook alle ruimte om kennis te maken met collega's uit andere organisaties die zich hiermee bezig houden.

Programma

14.00 uur: opening

14.15 uur: start Workshop
14.15- 14.35 uur: Stichting Kanjer - Steunpunt Mantelzorgers Verlicht
14.40 – 15.00 uur: Stichting Omnia - Lumens, Pedagogische Ondersteuning
15.05 – 15.25 uur: Hechting - GGD Zuid Oost Brabant
15.30 – 15.50 uur: Steunpunt Mantelzorgers verlicht - Stichting Kanjer
16.00 – 16.20 uur: Lumens, Pedagogische Ondersteuning - Stichting Omnia
16.30 – 16.50 uur: GGD Zuid Oost Brabant - Hechting

17.00 uur: einde programma

Organisatoren

De Sociale Markt Opvoeden & Opgroeien wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Eindhoven, Lumens, Bureau Jong, GGD, Steunpunt Mantelzorg Verlicht, Werkgroep Hechting, Helpinghands4you, Humanitas, Stichting Kanjer, Stichting Omnia, Playing for Success, Kluppluz en ZuidZorg. Zij zullen ook workshops verzorgen en zich op het marktplein presenteren.

Kosten en aanmelden

Deelname is gratis! Om deel te kunnen nemen is vooraf aanmelden vereist. Klik op de knop REGISTREER om je aan te melden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dynamo

21 Catharinaplein

5611 DE Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen