Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dynamo

21 Catharinaplein

5611 DE Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kinderen die goed in hun vel zitten zijn gelukkiger, presteren beter en hebben een beter toekomstperspectief. Maar lekker in je vel zitten is niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Gelukkig zijn er verschillende organisaties die ondersteuning bieden rondom opvoeden en opgroeien van kinderen.

Tijdens de 'Sociale Markt Opvoeden & Opgroeien' brengen we het aanbod in de sociale basis bijeen. Zo krijg je in 1 middag alle informatie die je nodig hebt. Daarbij kun je op 2 tijdstippen ook nog gerichte workshops volgen van onderstaande organisaties, over welke ondersteuning ze in Eindhoven te bieden hebben.

Werk jij in een SPIL-centrum, de kinderopvang, bij WIJeindhoven of in de sociale basis? Dan is dit voor jou de uitgelezen kans om jouw kennis van de in Eindhoven beschikbare ondersteuning up-to-date te krijgen. En natuurlijk is er ook alle ruimte om kennis te maken met collega's uit andere organisaties die zich hiermee bezig houden.

Programma

Naast alle informatie die de hele middag gepresenteerd wordt, geven onderstaande organisaties op 2 tijdstippen ook specifieke workshops:

14.00 uur: opening

14.15 uur: start workshops

14.15 - 14.35 uur: Steunpunt Mantelzorg Verlicht en Stichting Kanjer

14.40 - 15.00 uur: Stichting Omnia en Lumens Pedagogische Ondersteuning

15.05 - 15.25 uur: Werkgroep Hechting

15.30 - 15.50 uur: Steunpunt Mantelzorg Verlicht en Stichting Kanjer

16.00 - 16.20 uur: Stichting Omnia en Lumens Pedagogische Ondersteuning

16.30 - 16.50 uur: Werkgroep Hechting

17.00 uur: einde programma

Organisatoren

De Sociale Markt Opvoeden & Opgroeien wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Eindhoven, Lumens, Bureau Jong, GGD, Steunpunt Mantelzorg Verlicht, Samenwerkingsverband Hechting, Helpinghands4you, Humanitas, Stichting Kanjer, Stichting Omnia, Playing for Success, Kluppluz en ZuidZorg.

Kosten en aanmelden

Deelname is gratis! Om deel te kunnen nemen is vooraf aanmelden vereist. Klik op de knop REGISTREER om je aan te melden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dynamo

21 Catharinaplein

5611 DE Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen