€ 6

Spirituele Lifestyle Beurs & Markt

Venster Acties en details

€ 6

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Evenementencentrum Amvo Volendam

106 Julianaweg

1131 DJ Volendam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Beleef. Ervaar. Voel. Doe. Vraag. Ontdek. Dat zijn de hoofdpunten van deze Spirituele Belevings- en Lifestyle markt voor mind, body & soul

Over dit evenement

Dit unieke evenement beleeft zijn primeur in Volendam. Nooit eerder was er iets dergelijks te beleven in deze omgeving. Een combinatie van spirituele beurs, lifestyle festival en belevingsmarkt. Readers zoals mediums, helderzienden en spiritueel raadgevers zitten voor je klaar om je vragen te beantwoorden en inzicht te geven in verleden, heden en toekomst. Laat je de hand lezen, ontdek welke boodschappen er in het koffiedik zitten, vraag een kaartlegger om een reading. Neem een foto of voorwerp mee en laat deze lezen door mediums en psychometristen. Ontdek je persoonlijke blauwdruk bij een numeroloog. Ontdek wie jouw persoonlijke beschermengelen en gidsen zijn en wat het Universum je wil doorgeven.

Struin langs de vele kramen met uiteenlopende artikelen. Edelstenen en minarelen, wierrook, dromenvangers, geur- en essentiele oliën, natuurlijke cosmetica en geuren, kleding en accessoires, leuke interieurartikelen, mooie kado-artikelen, en nog veel meer.

Ervaar de helende werking van de klankschalen tijdens een rustgevend klankschaalconcert. Laat je meenemen op de geluiden van de sjamanendrum of didgeridoo. Neem een moment van rust en bezinning tijdens een geleide meditie of woon een healing bij. In de Droomzaal komen al je zintuigen tot rust en ontvang je misschien wel boodschappen vanuit het Universum of je onderbewuste. Als herboren kom je er uit. Je ziel gevoed en je geest gegroeid. De activiteiten op het podium in de Droomzaal zijn doorlopend en gratis!

Een mooi moment om daarna een hapje te eten in het café/restaurant van AMVO.

Kortom: een beleving voor al je zintuigen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Evenementencentrum Amvo Volendam

106 Julianaweg

1131 DJ Volendam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen