Gratis

Sprinc Eindejaarsevent 2-12: MVO in de wijk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wijkpunt 't Westhoes

16 Anemonenstraat

6466 SZ Kerkrade

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Sprinc organiseert een eindejaarsevent rond thema's als armoede, geldproblemen en de bijzondere rol die woningcorporaties hierin spelen.

Over dit evenement

Het programma belooft veel goeds met als inspirerende hoofdspreker Nadja Jungmann, lector schulden en incasso bij de Hogeschool Utrecht en adviseur/trainer bij Social Force.

"Nadja Jungmann, lector van het jaar 2017, is een autoriteit op het gebied van schuldenproblematiek. Ze trainde honderden professionals, sprak op vele congressen, is regelmatig te zien in de media en schreef maar liefst 60 publicaties over dit onderwerp."

We gaan het hebben over de armoedecijfers in Parkstad, het effect van armoede op je brein en het functioneren op de werkvloer. Op de werkvloer doe je er namelijk alles aan om je medewerker te ontzorgen, maar eenmaal thuis ziet zijn/haar wereld er heel anders uit.

Weten wat je als werkgever kunt doen? Meld je dan nu alvast aan! Klik hier.

Het Sprinc eindejaarsevent vindt plaats in 't Westhoes. Gelegen midden in 'de wijk in transitie', namelijk de Heilust in Kerkrade. Aanvang is om 16:00 uur, het programma start om 16:30 uur.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wijkpunt 't Westhoes

16 Anemonenstraat

6466 SZ Kerkrade

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen