Start verkoop Marktveldplein fase I: ‘Het Raadhuys’!

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Vught (Valkenzaal)

Bosscheweg 2

5261 AA Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op vrijdag 18 en zaterdag 19 september start de verkoop van de eerste fase van Marktveldplein in het centrum van Vught.

Over dit evenement

Het is zover, wij starten de verkoop van Marktveldplein! Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM en ontvangen u om deze reden graag uitsluitend op afspraak. U kunt zich via de button ‘REGISTREER’ inschrijven voor een persoonlijk woonconsult van 20 minuten in het Van der Valk Hotel Vught (Valkenzaal) tijdens de volgende tijdblokken:

Vrijdag 18 september tussen 10 en 16 uur

Zaterdag 19 september tussen 10 en 16 uur

Wij voorzien u tijdens dit woonconsult van informatie en geven u een uitgebreide brochure, prijslijst en inschrijfformulier mee voor één van de luxe appartementen en penthouses in het Raadhuys. Zoals u zult begrijpen moeten wij deze tijdblokken hanteren om grote drukte op één moment te voorkomen, wij vragen daarvoor uw begrip. Na afloop van het woonconsult staat er een drankje en een hapje voor u klaar.

U bent van harte welkom!

Het Raadhuys in fase I van Marktveldplein

Er zijn in de eerste fase totaal 62 appartementen en penthouses beschikbaar in diverse uitvoeringen met oppervlaktes van circa 75 tot wel 190 m2. De buitenruimtes zijn heel royaal en een echte eye-catcher is de parkachtige binnentuin van circa 1.500 m2 die op het dak word aangelegd. Hier vindt u eigentijds comfort op een prachtige locatie!

Bezoek marktveldplein.nl voor meer informatie.

Locatie

Van der Valk Hotel Vught (Valkenzaal)

Bosscheweg 2

5261 AA Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen