Gratis

Evenementdetails

Locatie

Locatie

BlueCity

100 Maasboulevard

3063 NS Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op maandag 26 augustus aanstaande vindt de volgende Summer Break plaats bij Bluecity in Rotterdam met als thema cloudconnectiviteit.

Over dit evenement

Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP) en DCspine organiseren regelmatig kennis-sessies rondom innovatie, connectiviteit en een veilig internet. Op maandag 26 augustus aanstaande vindt de volgende Summer Break plaats bij Bluecity in Rotterdam. Centraal staat het thema cloudconnectiviteit.

NaWas

NBIP zal een inhoudelijke presentatie verzorgen waarin wordt toegelicht aan welke R&D-projecten momenteel binnen de NaWas wordt gewerkt. Er wordt een schets gegeven van een Web Application Firewall (WAF, level 7) die in ontwikkeling is, het dynamisch genereren van filterregels op basis van DDoS-patroonherkenning en de opzet van een DDoS-detectie-as-a-service. Deze presentatie zal gepaard gaan met veel visuals en mogelijk ook live demonstraties.

DCspine

Hoe kunnen cloudservice providers hun eindklant een veilige, snelle en gestandaardiseerde toegang tot hun cloudomgeving bieden? DCspine zal toelichting geven op ontwikkelingen ten aanzien van gestandaardiseerde cloud koppelingen op verschillende lagen van het OSI model. Ook is tijdens een interactieve sessie gelegenheid om mee te denken over de vraag hoe netwerkleveranciers aan kunnen sluiten bij de netwerkarchitectuur van cloud service providers.

DCspine en NBIP nodigen je bij deze dan ook graag uit voor de Summer Break op maandag 26 augustus bij Bluecity in Rotterdam. Het aantal tickets is beperkt. Zorg daarom dat u er op tijd bij bent en meld u aan!

Over stichting NBIP

De stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP) levert ondersteunende diensten aan internetproviders. Het gaat uit van een coöperatief model: samen optreden is meer rendabel, goedkoper en zorgt voor meer kennisdeling in de sector. De NBIP voert o.a. tapdiensten uit en is initiatiefnemer van de gerenommeerde NaWas, een van de beste DDoS-wasstraten in Europa.

Over DCspine

DCspine is een online platform dat flexibele, hoge capaciteit datacenter connectiviteit levert tussen meer dan 60 datacenters in Nederland en België. Na bestelling via de online portal (volledig zelfservice) worden verbindingen real time opgeleverd en deze kunnen door de contractduur van 1 dag op elk moment worden aangepast qua bandbreedte of worden opgezegd. DCspine werkt nauw samen met partners door netwerken en diensten te integreren en snellere levering van (cloud) diensten mogelijk te maken

Delen met vrienden

Locatie

BlueCity

100 Maasboulevard

3063 NS Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen