Summer school: Het roer om

Venster Acties

Early access

Summer school: Het roer om

Ben je toe aan vernieuwing in je leven? Deze Spring School helpt je op weg!

Door The School of Life Amsterdam

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op ma. 24 jul. 2023 10:00 CEST

Locatie

The School Of Life Amsterdam 54 Frederiksplein 1017 XN Amsterdam Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Over dit evenement

 • 7 uren
 • eTicket voor mobiel

Waar ben je tevreden over? Waar wil je verandering in brengen? In deze intensieve en activerende Summer School maak je eerst de balans op. Vervolgens ga je direct aan de slag met dat wat er voor jou echt toe doet!  

We lopen allemaal wel eens rond met de vraag of we op de goede weg zitten. Dat knagende gevoel dat onze talenten niet voldoende tot hun recht komen. Of dat we onze kostbare tijd niet aan de activiteiten, doelen en mensen besteden die ons echte betekenis geven. Tijdens deze Summer School helpen we je te zoeken naar de manieren waarop jij je leven wil veranderen en helpen we je je plannen om te zetten in acties.  

Niets is off limits. Een bedrijf beginnen. Een nieuwe baan vinden. Je vriendschappen nieuw leven in blazen. Een creatief project starten. Een revolutie in gang zetten. Als het maar echt belangrijk voor je is.  

Met hulp van de docent en de andere deelnemers ga je in vier intensieve dagen uitzoeken wat jou betekenis geeft. Vervolgens zet je dat om in specifieke doelen en maak je een stappenplan om die doelen te bereiken. Het unieke aan deze Summer School is dat je daarmee direct aan de slag gaat. Daardoor heb je aan het eind van de week al stevige vooruitgang geboekt. Een goed begin is nu eenmaal het halve werk. 

Na afloop van de training blijf je ‘huiswerk’ mee en blijf je elkaar zien in peergroups. Zodat je elkaar door dik en dun steunt en helpt met het bereiken van doelen. Na zes weken is er een terugkommiddag waarin je je ontwikkeling bespreekt en advies krijgt van de docent en de rest van de groep.   

Tijdens deze Summer School loop je zonder enige twijfel tegen allerlei innerlijke obstakels aan: twijfel, belemmerende overtuigingen, onzekerheid… ze horen erbij. En ze worden extra sterk als je aan de slag gaat met iets dat je echt belangrijk vindt. Er staat namelijk echt iets op het spel. Niks geeft meer voldoening dan er toch voor gaan!

De opzet

 • Dag 1 (1 augustus) – Workshops van 10:00 – 17:00, inclusief lunch, koffie, thee en snacks
 • Dag 2 (2 augustus) – Workshops van 10:00 – 13:00, lunch van 13:00 tot 14:00. In de middag ga je zelf aan het werk.
 • Dag 3 (3 augustus) - Workshops van 10:00 – 13:00, lunch van 13:00 tot 14:00. In de middag ga je zelf aan het werk.
 • Dag 4 (4 augustus) – Workshops van 10:00 – 17:00, inclusief lunch, koffie, thee en snacks. Een borrel na afloop
 • Dag 5 t/m 43 – Het normale leven start weer. Je krijgt opdrachten mee en blijft in contact met een groep deelnemers om elkaar aan te moedigen en helpen. Optioneel kan je in de tussentijd een coachingssessie van de docent krijgen.
 • Dag 44 - (17 september) – In de middag komen we weer bij elkaar om te kijken waar we nu allemaal staan en krijg je begeleiding om de volgende stap vorm te geven.

De docent: Frits Philips

Frits Philips heeft een diepe belangstelling voor ondernemerschap, cultuur, creativiteit en menselijk gedrag. Na zijn studie Japanse taal en cultuur legde hij zich toe op het vak communicatie, waarin hij leerde hoe belangrijk het is dat mensen én organisaties oprecht en open met elkaar het gesprek aangaan. Frits wordt gedreven door het verlangen om mensen en organisaties te helpen grotere versies van zichzelf te worden. Dat doet hij als hoofd van de professionele programma’s en kerndocent van The School of Life en als executive coach.

Praktische informatie

 • Tijden: Elke dag van 10:00 – 17:00, bij dag twee en drie heb je een halve dag les en ga je ‘s middags zelf aan het werk.
 • Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
 • Early-bird-prijs: € 495,- (beperkt aantal)
 • Reguliere prijs: € 575,-
 • Optioneel: een online een-op-een coachingsessie met de docent in de periode tussen de Summer School en de terugkomdag.

Over onze Summer School

In onze meerdaagse programma's is ontspannen inspanning het uitgangspunt en wisselen intensief leren en gezelligheid elkaar af. Enkele dagen volg je achter elkaar met een vaste groep van maximaal 30 personen in de ochtend en middag de beste classes van The School of Life. Het programma is inclusief lunches en borrel.

Twijfel je erover of deze Meerdaagse iets voor jou is? Stuur een mailtje naar amsterdam@theschooloflife.com of bel naar 020 2200 080 voor meer informatie en overleg.

Over de organisator

Georganiseerd door
The School of Life Amsterdam

The School of Life is een internationale organisatie die mensen helpt om meer voldoening uit het leven te halen – zowel persoonlijk als professioneel – met behulp van inzichten uit de filosofie, psychologie en kunsten.

€ 0 – € 795