Taaltaak in de maak!

Venster Acties

Taaltaak in de maak!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Online

Beschrijving

Deze Webinar wordt in het Nederlands gegeven en is geschikt voor alle docenten die taallessen verzorgen.

INHOUD WEBINAR:

Wat is een taaltaak? Wat is de meerwaarde hiervan in het onderwijs? En past taakgericht leren in het Nieuwe Curriculum? In de komende webinar zal Eveline Kester op bovenstaande vragen ingaan en voorbeelden met u delen. Daarnaast laat zij zien met welke criteria u rekening moet houden bij het ontwerpen hiervan.

Op die manier kunt u in de toekomst zelf taaltaken ontwerpen speciaal aangepast aan uw leerlingen. Heeft u interesse? Schrijf u dan snel in voor deze gratis webinar die plaatsvindt op 29 mei om 14:00 uur.

SPREKER: Eveline Kester, docent Duits en studiecoach aan de Hogeschool Windesheim, taaltrainer zakelijk Duits en co- auteur van de methode Fantastisch.

Voor meer info kunt u ons bereiken via: info@talenland.nl

Groeten,

Team Talenland

De Task-based approach is de basis van al onze methodes….en het werkt!

BELANGRIJK: Voor deze Webinar is het noodzakelijk om alle velden van het inschrijfformulier in te vullen met uw naam, e-mail adres en de rest van de gevraagde gegevens. Zodra u het formulier heeft ingevuld en de deelname heeft bevestigd, zult u een dag voordat de Webinar plaats zal vinden een mail met instructies ontvangen om deel te kunnen nemen aan deze Webinar. We accepteren alleen registraties via Eventbrite.