Gratis

Taboeloos Innoveren

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Desmet Studio's Amsterdam

4A Plantage Middenlaan

1018 DD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vind jij innovatie ook zo’n nietszeggend begrip? Op 27 juni stippen wij alle taboes omtrent innovatie aan. Een avond om met een dosis zelfspot, openheid en humor, cruciale onderwerpen te bespreken. Van start-ups tot bedrijven, investeerders en academici worden uitgedaagd om met de billen bloot te gaan. Leg hier de contacten die jij nodig hebt om verder te innoveren en te groeien.

Introductie tot event
Kom naar ons Taboeloos Innoveren-event, gefaciliteerd door de Young Entrepreneurs van Peoplehouse op Woensdag 27 Juni 2018.

Laat je overdonderen door het satirische vermaak en het hoogstaande debat over de taboes die innovatie tegenhouden.

In het event zwengelen we de discussie tussen wetenschap en praktijk aan. In het Lagerhuisdebat zal u de mogelijkheid krijgen om de mening van vooraanstaande professoren, business leaders en jonge ondernemers te horen. Maar ook uw ervaringen kunt u delen. De destructieve en protectionistische houdingen van alle stakeholders staan de gezamenlijke innovatie in de weg. Waar zijn we zo bang voor?

Peoplehouse verbindt graag het collectief van grote bedrijven en overheden tot start-ups, van studenten tot investeerders. Alleen innoveren lijkt misschien sneller, maar samen komen we verder. Deze avond biedt u een kijkje in de keuken van Peoplehouse, het collectief en de kans om de young entrepreneurs van Peoplehouse te ontmoeten.

Wat kunt u verwachten:
o Satire: innovatie in de bedrijfswereld en wetenschap wordt op satirische wijze onder de loep genomen;
o Inhoudelijk lagerhuis: debat over taboes die innovatie in de weg staan. De feiten uit praktijk en wetenschap worden verbonden;
o Het Peoplehouse Collectief: Van grote bedrijven en overheden tot start-ups, van studenten tot investeerders;
o De young Entrepreneurs achter de nieuwste start-ups: OMRT, Triclops, Labelmeester
o Kijkje in de keuken van het Peoplehouseconcept.

Voor wie is deze avond bedoeld?
De avond staat in het teken van ontmoeten, vermaken en inspireren. Er is een inspirerend programma opgezet waarin satire en inhoud centraal staan. Innovatie is een buzz-woord in de corporate wereld, maar weinigen durven toe te geven dat ze het toch best lastig vinden. Tijdens deze avond zal met humor, openheid en een flink dosis zelfspot dit cruciale onderwerp worden besproken.

Tijdens het debat wordt de mogelijkheid geboden om het gesprek aan te gaan met industry leaders, professoren en jonge generatie-ondernemers. Pak dit podium om ook in contact te komen met de meest innovatieve en ondernemende mensen in Nederland. In het groeiende Peoplehouse Collectief kunnen bedrijven, investeerders, wetenschappers, overheid en jonge ondernemers elkaar vinden en versterken.

De Young Entrepreneurs nemen je mee in de wereld van innovatief ondernemen. Benieuwd naar projecten die zij opzetten en kunnen betekenen voor? Zij zullen graag toelichten hoe ze voor jouw bedrijf waardevolle impact kunnen leveren. Of investeer je liever in de nieuwste start-ups? De nieuwe generatie laat je graag de nieuwste technieken zien in hun start-ups in 3D scanning, Digitalisering van de ingenieur en het verduurzamen van vastgoed en bedrijven.

Het event vanuit het Peoplehouse Collectief vormt een bijeenkomst van Start-ups, influencers, industry leaders, wetenschappers, investeerders en de nieuwe generatie ondernemers. Wil jij ook hierbij horen? Meld je dan nu aan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Desmet Studio's Amsterdam

4A Plantage Middenlaan

1018 DD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen