€ 210,88

Tantrisch Pinksterweekend "In Passion With Your Heart"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Land van Lisa

6 Van Ouwenallerlaan

7157 AZ Rekken

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Leven.., creatie.., compassie.. , en liefhebben.. De transformatie naar een dieper bewustzijn begint met ervarende wijsheid vanuit ons hart.

Over dit evenement

Leven vanuit ons hart….. creatie vanuit ons hart….. compassie vanuit ons hart….. liefhebben vanuit ons hart….. vriendelijkheid vanuit ons hart….. Transformatie naar een dieper bewustzijn en contact met het leven begint vanuit ervarende wijsheid (Cinta-mayã pañña). Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, daarom beginnen we altijd vanuit ons eigen hart omdat liefdevolle vriendelijkheid en compassie altijd begint bij jezelf.

In Passion with your Heart”Johan Raaimakers Tantra-Atma en Saarein Bodewes Serene-Praktijken verzorgen dit Pinksterweekend als een warm bad voor je hart. Het is toegankelijk voor singles en paren van alle leeftijden of seksuele voorkeur met enige ervaring in tantra en of bewustzijn oefeningen.

De prijs van dit Pinksterweekend is exclusief de verblijfkosten en eten op het Land van Lisa. De extra kosten voor het verblijf zijn 150 euro per persoon voor gedeelde slaapplaatsen (mannen, vrouwen of gemengd) en gedeeld sanitair of eigen kampeer middelen. Inclusief alle maaltijden, koffie, thee en snacks.

Het programma van dit hartverwarmende weekend zal heel divers zijn en in grote lijnen bevat het:

* Dru-Yoga ofwel de yoga vanuit het hart.

* Tibetaanse tantra massage, 5 elementen massage en chakra massage.

* Shibari spelen met touw en knooptechnieken.

* Meditatie passieve en actieve met o.a. no dimension meditatie

* Dans en bewegen met o.a. tantric dance.

* Ademhalingsoefeningen met onder andere Sunrise of the soul meditatie

* Deelrondes en Shiva en Shakti groepen.

Het weekend is geschikt voor iedereen met een behoorlijk niveau van onbevangenheid en enige kennis van hoe je emotionele lichaam werkt. Je moet open en onderzoekend zijn, bereid zijn om de overgave in jezelf te onderzoeken en in staat zijn om liefdevolle veiligheid te bieden als. Je moet je comfortabel voelen om je letterlijk en figuurlijk bloot te geven.

Meer informatie over dit weekend: www.tantra-atma.nl/passion-with-your-heart/

Over Johan Raaimakers www.tantra-atma.nl

Tantra-Atma werkt vanuit de visie van het Tibetaans tantrisch Boeddhisme Kum Nye. We verzorgen Tantra massage lessen, tantra massage workshops, tantra massage opleidingen in groepen of privé tantra massage lessen of privé tantra massage workshops. Maar ook verzorgt Tantra-Atma in zijn eigen praktijk tantra massage sessies en Coaching.

Ook verzorgt Johan Raaimakers van Tantra-Atma Tantra & Shibari workshops of Tantra & Shibari lessen en Tantra & Shibari privé lessen of workshops. En ook Tantra & Shibari privé sessies in zijn praktijk.

Wil je een overzicht van alle Tantra massage lessen, tantra massage workshops, tantra massage weekenden, tantra opleidingen of tantra evenementen kijk op : www.tantra-atma.nl/agenda/

In liefde, licht en balans,

Johan Raaimakers & Saarein Bodewes

Tantra-Atma & Serene-Praktijken

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Land van Lisa

6 Van Ouwenallerlaan

7157 AZ Rekken

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen