Gratis

Technologiedagen Twente 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Voortman Experience Center

Ozonstraat 6

7463 PK Rijssen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Technologiedagen Twente 2019

Over dit evenement

Mis het niet! Het event van het jaar: Technologiedagen Twente 2019. Inschrijven kan tot dinsdag 14 mei 2019, dus meld u nu aan.

Op 15 en 16 mei wordt in het Voortman Experience Center in Rijssen de derde editie van de Technologiedagen Twente georganiseerd. Het accent ligt wederom op kennisoverdracht, met dit keer als overkoepelend thema:

'Plaatbewerking van morgen, vijf elementen van succes'. Hardware - Software - Logistiek - Service - Personeel

Net als voorgaande edities zijn dit jaar naast Voortman Steel Machinery, ook Trumpf, SafanDarley, Lissmac, Valk Welding en Resato International weer van de partij. Nieuwe deelnemende bedrijven zijn het Duitse Kohler Maschinenbau en het Italiaanse Faccin. Hierdoor is er dit jaar ook meer aandacht voor het bewerken van dikke plaat. Alle bedrijven bieden een workshop aan, waarin de vijf elementen die voor elke plaatbewerker van belang zijn om succesvol te opereren, aan bod komen. Het hele Voortman Experience Center zal worden benut, omdat Faccin, Kohler en Lissmac ook machines gaan demonstreren naast de al aanwezige Voortman machines.

De Nederlandse en Belgische relaties zijn van harte welkom op 15 mei, de eerste dag van de Technologiedagen Twente 2019. Deze dag wordt geopend door Ramon Dooijewaard, Directeur van FPT-VIMAG. Duitse relaties zijn van harte welkom op 16 mei. Deze dag wordt geopend door Dr. André Best (IWE), CEO van Best Supplier Management GmbH.

Voor meer informatie bezoek de website

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Voortman Experience Center

Ozonstraat 6

7463 PK Rijssen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen