€ 235,95

Telecom Insights 2020 - Belang van 5G

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement
Uniek event voor de Telecom Sector met C-level sprekers, top onderwerpen en mogelijkheden voor interactie en netwerken

Over dit evenement

Voor het eerst biedt Telecompaper zijn jaarlijkse congres online aan. Het online congres biedt tal van nieuwe mogelijkheden om optimaal te netwerken en kennis te nemen van de ontwikkelingen in de dynamische wereld van 5G.

De inhoud en de onderwerpen

Zoals u van ons gewend bent verzorgt Telecompaper elk jaar een congres waarbij we voor duiding en verdieping zorgen met betrekking tot de Nederlandse TMT-sector. Daarbij geven we een brede analyse van de sector, inzoomend op de belangrijkste thema’s, en bieden we visie en vooruitblikken op de ontwikkelingen in de komende jaren. Aan de hand van presentaties, discussies en analyses bieden we de bezoeker zeer gedegen insights om mee te nemen naar 2021.

Telecom Insights 2020 biedt drie hoofdthema’s:

Telecom en 5G - We kijken we naar de stand van zaken, naar de learnings uit ons omringende landen en de strategieën van de Nederlandse hoofdrolspelers. 5G zal centraal staan, maar er zijn meer beeldbepalende ontwikkelingen in de telecomsector die aan bod zullen komen.

Enterprise - De digitalisering van diensten, producten en processen heeft een grote impact op de zakelijke wereld. Met topsprekers, een forumdiscussie en onderzoeksresultaten biedt Telecom Insights de bezoeker interessante handvatten voor het komend jaar.

Smart society - Tijdens Telecom Insights verdiepen we ons en u in de ontwikkelingen op gebieden als de smart city. Hoe ver staat het met het publieke domein? Welke invloed heeft dit op de eindgebruiker?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen