€ 272,25 – € 477,95

Telecompaper - De Impact van 5G op Nederland

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

100 Berlijnplein

3541 CM Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

DE IMPACT VAN 5G OP NEDERLAND

2020 is het jaar waarin 5G centraal staat, zowel internationaal als nationaal. Voor Nederland geldt dat de frequentieveiling, gepland voor eind 2019 of begin 2020, na afronding snel gevolgd zal worden door de eerste uitrolfases van meerdere 5G-netwerken.

Zelden wierp een nieuwe technologie zoveel vragen op. Zelden liepen de opvattingen erover zo sterk uiteen. En zelden bleven de eerste resultaten zo achter bij de doelstellingen. Van toezichthouders tot vendors en van financiers tot operators, iedereen worstelt met het definiëren van 5G. Of, zoals het klonk bij een grote multinational: alles wat 5G moet kunnen, is ook mogelijk met 4G. Een latency van 1 milliseconde? Daar zijn we nog lang niet, terwijl de latency van 4G ook al onder 10 milliseconde duikt.

De hele wereld zoekt naar 'use cases', terwijl de industrie en het milieu voor grote uitdagingen staan. 5G wordt vaak genoemd als enabler van oplossingen van maatschappelijke problemen. Ook wordt 5G gezien als een technologie die de verticale processen in diverse sectoren ingrijpend zal veranderen. Het één sluit het ander niet uit, sterker het één is waarschijnlijk het gevolg van of de katalysator voor het ander. 5G belooft efficiencywinst, in het netwerk zelf maar ook in de toepassingen. Het uur van de waarheid nadert, in 2020 moet de wereld er klaar voor zijn. Kortom, 5G heeft impact op zowel de maatschappij als het bedrijfsleven.

TELECOM INSIGHTS 2019

Telecompaper organiseert samen met partners op donderdag 28 november 2019 een nationaal evenement waarbij de ontwikkeling van 5G in Nederland centraal staat. Met dit evenement wil Telecompaper dit en de komende jaren hét platform bieden voor en over 5G. Doel is om de komende drie jaar (wellicht ook daarna) de organisatie van het nationale 5G-congres op ons te nemen.

DOELGROEP

Doelgroep voor het congres: beleidsmakers in allerlei geledingen en sectoren in Nederland. Overheid, telecom, media, techniek, banken en investeerders, IT, energie, transport, maatschappelijke organisaties, vertegenwoordigers uit de economische sectoren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

100 Berlijnplein

3541 CM Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen