The Cubic Talks

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Mijnweg 3

Mijnweg

3

6167AC Geleen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op woensdagavond 23 oktober organiseert The Cubic een dubbelpresentatie door Henk Jacobs en Frank Lemmens. Een inspirerende avond!

Over dit evenement

19.45 – 20.00 uur

Ontvangst in Meetingpoint

20.00 - 20.30 uur

Henk Jacobs: Van het bedrijfsleven naar de zorg

ZorgMies Nederland levert mantelzorgondersteuning. ZorgMies Midden-Limburg is opgestart door Henk Jacobs

Henk Jacobs vertelt over zijn overstap van bedrijfsleven naar de zorg. Eerst als marketeer en sinds kort ook als bemiddelaar tussen zorgvrager en zorgverlener. Zijn drijfveren en hoe hij de stap heeft gemaakt komen kort aan bod. Daarna wordt ingegaan op het zorgbemiddelingsconcept dat ‘gaten opvult’ in de zorg: ZorgMies maakt het leven leuker!

20.30 – 20.45 uur

Pauze met hapje en drankje

20.45 – 21.30 uur

Boekpresentatie Frank Lemmens

'Je kleurt je eigen wereld!' is een waargebeurd levensverhaal en beschrijft de complexiteit van een vader-zoonrelatie in dubbel opzicht. Frank die zijn vader verliest door suïcide en later zelf als vader te maken krijgt met de aangeboren hartafwijking van zijn zoon. Franks levenservaringen zijn de drijfveren geweest om te schrijven.

De wijze waarop u meegenomen wordt is uniek. Het is eigenzinnig en confronterend en geeft weer wat onderwerpen als suïcide en aangeboren hartafwijkingen teweeg kunnen brengen. Heftig en emotioneel, maar ook leerzaam en krachtig!

21.30 uur

Borrel

Datum en tijd

Locatie

Mijnweg 3

Mijnweg

3

6167AC Geleen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen