Verkoop beëindigd

The Economic Board x Papendal

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Papendal

Papendallaan 3

6816 VD Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Alles geven, doorzetten, vasthouden, je doel voor ogen houden en uiteindelijk de euforie van het winnen.

Een challenge niet uit de weg gaan, maar aangaan: dat is wat de mensen in de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen kenmerkt. Op 13 september presenteren we een programma rondom topsport, ondernemerschap en cultuur. Dé randvoorwaarden van een economisch sterke regio. Tijdens het event maken we een live verbinding met het Prinsjesfestival in Den Haag.

Programma

15:30 – 16:00 ontvangst
16:00 – 18:00 programma met intermezzo’s van Introdans, Het Gelders Orkest en Oostpool.
18:00 – 19:00 netwerkborrel

Tipje van de sluier

Rens de Jong van RTL Z stelt de sprekers de vraag: hoe kun je uitdagingen omzetten in nieuwe kansen? Het Arnhemse Hoogwegt is als familiebedrijf wereldwijd nummer één in de handel van zuivelproducten. CEO Patrick van Leuven gaat in op de uitdagingen die de steeds sneller veranderende wereldmarkt met zich meebrengen voor het bedrijf.

Nijmegen draagt dit jaar de titel European Green Capital 2018. Dat is de stad mede gelukt door de inspanningen van coöperatie WindpowerNijmegen. Member of the Board Caroline de Greeff vertelt hoe zij met nieuwe businessmodellen impact genereren in de energietransitie.

Ze is gelauwerd met de eervolle onderscheiding Officier in de Orde van Oranje-Nassau: cardioloog Angela Maas van het Radboudumc gaat tegen de gevestigde orde in om aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen.

Datum en tijd

Locatie

Papendal

Papendallaan 3

6816 VD Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen