The Hague Inspired

The Hague Inspired

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

World Forum The Hague

10 Churchillplein

2517 JW Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Op 11 maart organiseert de Economic Board The Hague: The Hague Inspired! Het inspiratie- en netwerkevenement voor ondernemend Den Haag.

Over dit evenement

Op vrijdag 11 maart 2022 organiseert de Economic Board The Hague het inspiratie- en netwerkevenement The Hague Inspired voor ondernemend Den Haag en Haagse werkgevers.

Een moment om inspiratie op te doen, gezamenlijk naar de toekomst te kijken en een boost te geven aan onze stad. Er wordt ingezet op verschillende thema’s waarbij bezoekers aan het denken worden gezet, samenwerking en ondernemerschap wordt gestimuleerd.

Het programma bestaat uit verschillende inspirerende ‘seven minutes talks’ waarbij ideeën en toekomstvisies over diverse actuele thema’s in Den Haag worden geschetst. Deze onderwerpen zijn zorgvuldig gekozen in samenwerking met deelnemende wethouders vanuit de gemeente Den Haag. Als onderdeel van het programma worden ook de Haagse Parels uitgereikt. Aansluitend op het programma is er de mogelijkheid om de opgedane inspiratie te delen tijdens de corona proof netwerkborrel.

The Hague Inspired is een initiatief van de Economic Board The Hague en is een samenwerking tussen de gemeente Den Haag, VNO-NCW, MKB Den Haag, Koninklijke Horeca Nederland, Stichting Bedrijventerreinen Haaglanden, World Forum The Hague en Rabobank.

Het evenement zal conform de richtlijnen van het RIVM verlopen en heeft gezien de huidige opzet een maximum van 300 gasten. Let op: Gezien de beperkte capaciteit is het first come, first serve.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen