Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

The NLJUG Masters of Java 2016

NLJUG

Woensdag 2 november 2016 van 13:00 tot 18:00 (CET)

The NLJUG Masters of Java 2016

Aanmeldgegevens

Type Einde Aantal
Ticket NLJUG Masters of Java 2016   meer info 1d 15u 12m Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel The NLJUG Masters of Java 2016

Evenementgegevens

NB. Inschrijven kan tot donderdag 27 oktober

Masters of Java, welke zichzelf respecterende Nederlandse Javaan kent het officieuze NK programmeren niet? Al enkele jaren strijden de beste Java programmeurs van Nederland om deze prestigieuze titel. Maar de Masters of Java krijgt dit jaar een extra bijzonder karakter en lading, aangezien de Masters of Java onderdeel is van de pre-conferentie van J-Fall. Wat is nou een betere voorbereiding voor de J-Fall dan het op te nemen tegen mede-NLJUG’ers in een heuse competitie? 

Alle deelnemers van de Masters of Java zijn na afloop van harte welkom om aan te schuiven bij het sprekersdiner en de aansluitende borrel van J-Fall. Hier zullen vele bekende, nationale en internationale, Javanen aanwezig zijn, waarmee je van gedachten kunt wisselen. Na afloop van het diner en de borrel hoef je niet meer naar huis, want voor slechts 95 euro bieden wij de mogelijkheid om te overnachten op locatie. Hierdoor hoef je ’s avonds niet naar huis en kun je de volgende dag als eerste bij J-Fall naar binnen.

Wanneer: woensdag 2 november (start na de lunch tot 18:00 uur).
Waar: van der Valk hotel in Veenendaal (vlakbij locatie J-Fall)
Wie: de beste Javanen van Nederland
Wat: De Masters of Java is een roemruchte “funprogging contest” (gebaseerd op Java SE), die toegankelijk is voor iedere Java ontwikkelaar. In deze wedstrijd wordt niet de API-kennis, maar de echte programmeervaardigheid getest. In voorgaande edities heeft Masters of Java al heel wat verhitte strijd opgeleverd. We hopen ook dit jaar weer veel vuurwerk te zien. In de verschillende rondes die de wedstrijd telt, wordt iedere keer een grappige of interessante programmeeropdracht uitgedeeld, die vervolgens binnen een half uur opgelost moet worden. Voor iedere seconde die je overhoudt, scoor je een punt.

Teams bestaan maximaal uit 2 ontwikkelaars en het team dat aan het einde van de dag de meeste punten heeft, mag zich “Master of Java 2016” noemen. Er zal naast eeuwige roem natuurlijk gestreden worden voor mooie en spectaculaire prijzen! 

Dus schrijf je nu hieronder in voor de Masters of Java 2016 en win de titel Master of Java! Wil je meer weten? Stuur een mail naar Roy Wasse (roy.wasse@nljug.org).

The NLJUG Masters of Java 2016 is powered by: 

Heb je vragen over The NLJUG Masters of Java 2016? Neem contact op met NLJUG

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


van der Valk Hotel Veenendaal
Bastion 73
3905 NJ Veenendaal
Nederland

Woensdag 2 november 2016 van 13:00 tot 18:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

NLJUG

De NLJUG, de Nederlandse Java User Group is opgericht in 2003. De NLJUG verenigt software ontwikkelaars, architecten, ICT managers, studenten, new media developers en haar businesspartners met algemene interesse in alle aspecten van Java Technology. Ga naar www.nljug.org voor meer informatie. 

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.