€ 595

Meerdere data

This is Storytelling!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

EETBAR DE WAGON

Burgemeester Brokxlaan 1041

5041 RP Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

This is Storytelling!

Over verhalen, mooie dromen en ze waarmaken

This is Storytelling is een speciale kennissessie-in-kleine-setting voor leiders, communicators, visionairs en merkmakers. Inzichtelijk, kraakhelder en af en toe best confronterend. Deze kennissessie met creatief strateeg Ruben Blom is de perfecte inspiratie om je najaar mee op te starten.

“Followers were there way before Twitter”

Storytelling betekent geen ‘verhaaltjes vertellen’

Vraag aan tien mensen wat storytelling is en wat je ermee kunt, en je krijgt tien verschillende definities en theorieën. Dat is nergens voor nodig: storytelling (in het Nederlands verhaalkunst) is niets meer en niets minder dan een verzamelnaam voor alle theorie binnen de kunsten over ‘Overdracht’. Het vermogen om een idee in al zijn rijkheid, nuance en gevoel over te dragen op anderen.

Nu zul je misschien denken: heb ik daar wat aan? Wil je begrijpen hoe en waarom de Coen Brothers hun films in elkaar zetten? Is het wel nuttig om te begrijpen hoe toneelstukken gemaakt worden, hoe boeken worden geschreven en wat heeft klassieke muziek en beeldende kunst nou helemaal van doen met jouw werk?

In This is Storytelling ontdek je -misschien wel tot je schrik- hoe weinig je als Communicator in je werk verschilt van artistieke makers. Het enige verschil is: zij weten exact wat ze doen en de rest van ons doet alleen maar wat we weten dat werkt. Mensen die doorgronden hoe de overdracht werkt, die het ten alle tijden en in elke situatie kunnen aanwenden om hun dromen en doelen dichterbij te brengen, die mensen noemen wij Communicators.

Wat gaan we doen?

This is Storytelling is een speciale kennissessie-in-kleine-setting. Deze sessies houden het midden tussen een lezing, een workshop en een rondetafelgesprek over leiderschap, merken bouwen en harten veroveren.

  • Ga de hele wereld ‘in verhaal’ te zien: merken, producten, strategie, communicatie
  • Ontdek hoe story gedrag stuurt: verhaal = leiderschap
  • Update de kern van je eigen merk- of strategieverhaal
  • Stel vast hoe jij jouw verhaal verder gaat ontwikkelen komend jaar

Rotys founder Ruben Blom neemt je in ijl tempo mee door de wereld van storytelling en leert je fundamentele wetmatigheden te herkennen en beet te pakken voor jouw eigen doelen. Ook ga je op ontdekkingsreis door je eigen dromen en krijg je een kijkje in de storytelling van mede-cursisten. Je loopt weg met een brandend kooltje van inspiratie voor al je aanstaande gesprekken, presentaties en zelfs branding of events.

Wat krijg je?

Een bijzonder inspirerende middag over een onderwerp waarvan je nog niet wist hoe bepalend dit nu al is in jouw werk mét extra’s om de vervolgstappen met verve te kunnen nemen.

  • Een unieke kennissessie van 4 uur
  • Drankjes, hapjes en een borrel om even na te praten
  • Een ‘goodie mail’ met heel veel waarde
  • Een persoonlijke follow up call met Ruben

* Dit najaar lanceert Rotys de gloednieuwe workshopserie Storification. In aanloop daarnaar is onze website even offline. Voor meer informatie over Rotys mag je altijd even contact opnemen!

Delen met vrienden

Locatie

EETBAR DE WAGON

Burgemeester Brokxlaan 1041

5041 RP Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen