TNO over het landelijk Kennis- en Ondersteuningsprogramma Energiearmoede

Venster Acties

TNO over het landelijk Kennis- en Ondersteuningsprogramma Energiearmoede

Webinar: TNO over het landelijk Kennis- en Ondersteuningsprogramma Energiearmoede

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Online

Over dit evenement

Afbeelding van evenement

Webinar: TNO over het landelijk Kennis- en Ondersteuningsprogramma Energiearmoede

Wanneer: donderdag 24 november van 12:00 tot 13:00

Doelgroep: beleidsadviseurs duurzaamheid en communicatie

Energiearmoede is actueel. Vanuit het Rijk worden naar zowel huurders als woningeigenaren allerlei ‘hulplijnen’ aangereikt. Gemeenten zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het ontwikkelen van plannen om de regelingen in concrete plannen om te zetten.

Om gemeenten te helpen met zowel cijfers als advies over effectieve aanpakken, is het landelijk Kennis- en Ondersteuningsprogramma Energiearmoede opgezet, dat TNO samen met andere partners uitvoert. In dit webinar hoort u wat het programma inhoudt, welke acties al zijn gestart, welke nog gaan starten en wat de beoogde opbrengsten voor gemeenten zijn. Graag hoort TNO van gemeenten wat zij in het programma zouden willen zien.

TNO heeft landelijk al bij gemeenten opgehaald hoe ze tegen bepaalde uitdagingen aankijken en waar men tegenaan loopt. Tijdens deze middag worden de resultaten gepresenteerd en gaan we hier vervolgens met elkaar over in gesprek. Tot slot wordt er stil gestaan bij de onderzoeken die vanuit TNO aankomende winter gaan starten rondom o.a. de Fixbrigade, de Energiebank en een aantal renovatietrajecten.

Voor wie?

Deze sessie is bedoeld voor beleidsadviseurs duurzaamheid en communicatie.

Kun je niet bij de sessie aanwezig zijn?

We zullen de sessie opnemen. Binnen een week kun je de opname en de presentatie(s) terugvinden op onze themapagina Energiearmoede. Hier bekijk je ook de vorige webinars over dit thema.

Ken je collega's voor wie deze sessie (ook) interessant is? Stuur deze uitnodiging gerust door.

Graag zien we je dan.