€ 695,75

Meerdere data

Training 'Nieuws maken met de smartphone'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Videonieuwsbericht

Seinstraat 22

1223 DA Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Zelf nieuws maken met video

Door de spectaculaire ontwikkeling van mobiele technologie is het nu voor iedereen mogelijk snel professionele videocontent te produceren en te publiceren, vanaf elke plek in de wereld.

Wij trainen communicatieprofessionals in het zelf filmen met de smartphone. Deze beelden verwerken wij tot kant-en-klare nieuwsberichten die direct online kunnen worden gepubliceerd. Kortom, maak kennis met de nieuwste manier van video maken en verhalen vertellen.


Filmen met de smartphone

In de training leer je alle basistechnieken die nodig zijn om professioneel video opnamen te maken. Je gaat intensief aan de aan de slag met leerzame oefeningen en praktische opdrachten. Verder laten we zien hoe doeltreffend opnamen kunnen worden verwerkt tot publiceerbare content.


Onderwerpen:

  1. Beeldcompositie - hoe maak je goede shots?
  2. Shoot-to-edit - welke beelden heb je nodig?
  3. Techniek- hoe gebruik je de film app?
  4. Interviews - hoe krijg je de juiste quote?
  5. Accessoires - wat zijn handige hulpmiddelen?
  6. Productie- hoe lever je het materiaal aan?


Maak je eigen nieuwsbericht

Uniek onderdeel van de training is de praktijkopdracht. Binnen een maand na de training maak je zelfstandig een eigen nieuwsbericht. En, als je er niet uitkomt, kun je terugvallen op het deskundige advies van onze redactie. Zij helpen je verder met het vinden van de juiste richting en geven praktische tips voor het filmen. Van jouw opnamen monteren wij dan een kant en klaar nieuwsbericht die je direct online kunt publiceren.


Trainers uit de praktijk

De trainingen worden gegeven door een team onder leiding van Peter Brinkman. Hij heeft gewerkt als programmamaker en redacteur bij landelijke omroepen. De laatste jaren is Peter vooral actief als zelfstandig videoproducent en videojournalist.

Hij traint regelmatig journalisten en communicatie professionals in videojournalistiek en het filmen met de smartphone. Hij heeft al honderden mensen opgeleid in binnen- en buitenland.


Aanmelden?

Kosten voor de eendaagse training is € 575,00 exclusief btw. Dat is inclusief een montage van één (nieuws)item t.w.v. € 490,00. Wij zorgen voor de lunch en lesmateriaal. De training wordt afgesloten met een borrel. Aantal deelnemers is minimaal 6 en maximaal 10. Voor meer informatie bel 035 69 89 538.


Kortingscode!

Bent u in het bezit van een kortingscode? Gebruik deze bij het invullen van het aanmeldingsformulier. De prijs wordt dan automatisch aangepast.


Delen met vrienden

Locatie

Videonieuwsbericht

Seinstraat 22

1223 DA Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen