TravDay - 3 april 2023

Venster Acties

TravDay - 3 april 2023

TravDay 3 april 202, hét B2B event voor de hele reisbranche! By TRAVel Media

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Gooiland Hotel Emmastraat 2 1211 NG Hilversum Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 7 uren
  • eTicket voor mobiel

Kom 3 april naar TravDay in het Hotel Gooiland in Hilversum. Aanmelden kan nu en is geheel gratis!*

Dit is het event waar vertegenwoordigers van onder meer verkeersbureaus, touroperators, accommodaties, airlines, rentals, verzekeraars, airports en ICT klaarstaan om jou te voorzien van de laatste nieuwtjes over hun producten en diensten. TravDay is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren.

TravDay biedt de unieke mogelijkheid om te netwerken met zo veel branchegenoten op één dag en wordt afgesloten met een spetterend feest. Laat deze gelegenheid dan ook niet voorbijgaan!

Programma:

  • 14.00 uur Ontvangst & opening beursvloer
  • 14.30 uur Start breakout sessies
  • 18.30 uur Einde beursvloer
  • 18.30 uur Walking diner & borrel
  • 21.00 uur Einde TravDay

Waar:

Hotel Gooiland

Emmastraat 2

1211 NG Hilversum

Kortom:

Schrijf u nu snel en kosteloos in voor de TravDay op 3 april 2023. Een dag van jouw tijd in ruil voor een ouderwetse dag vol netwerken, ontmoeten en verbinden.

Mis het niet!

We zien u graag op 3 april 2023 in Hotel Gooiland - Hilversum.

*LET OP: TravDay is uitsluitend gratis toegankelijk voor: productmanagers, inkopers, reisagenten, ZRA’s, eigenaren reisbureaus en CEO’s. Sales en vertegenwoordigers hebben geen gratis toegang en kunnen uitsluitend bezoeken wanneer een stand is afgenomen. Voor meer informatie over stands: sales@travmedia.nl - 0356728852

Bij annulering ná 27 maart of afwezigheid zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt € 25,- (excl. BTW) in rekening te brengen.