Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trek Bicycle Benelux

Ceintuurbaan 2-20C

3847 LG Harderwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dompel je onder in de wereld van Trek. Bekijk de nieuwste fietsen, kleding en accessoires in de pop-up showroom, stel al je vragen aan de specialisten van SRAM, Bosch en NuVinci of klets bij met columniste Marijn de Vries. Een bezoek aan de Trek Fandag is gratis, we vragen je alleen om je aan te melden. In ruil voor je ticket krijg je een gratis consumptie en leuke goodie op de dag zelf.

Pop-up showroom

Voor de Trek Fandag is een pop-up showroom van 900 m2 ingericht met meer dan 200 fietsen op display, waaronder de nieuwste racefietsen, mountainbikes, e-bikes en stadsfietsen. Ook presenteert Bontrager daar de nieuwe collectie wielerkleding en accessoires. Absolute blikvanger is de collectie Project One fietsen: unieke Trek-fietsen in speciale uitvoeringen en de meest extravagante laksoorten die je je kun voorstellen.

Ride bikes, have fun, feel good

Een Fandag is geen fandag zonder zelf te fietsen. Er staat een klein aantal demofietsen (race, mountain en e-bikes) bedoeld voor een korte kennismaking en Mountainbikeclinic.nl geeft doorlopend tips, do's and dont'ts om je skills te verbeteren (fietsen zijn aanwezig!). Laat je bijpraten door de specialisten van SRAM, Bosch en Nuvinci Enviolo over de nieuwste ontwikkelingen, klets bij met Trek-ambassadrice en columniste Marijn de Vries en shop Trek-merchandise voor jezelf of als kado voor een ander.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Trek Bicycle Benelux

Ceintuurbaan 2-20C

3847 LG Harderwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen