Gratis

Trek World consumentendag zaterdag 18 augustus 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trek Bicycle Benelux

Ceintuurbaan 2-20C

3847 LG Harderwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kom naar de Trek World Consumentendag

Fietsliefhebbers opgelet! Kom op zaterdag 18 augustus tussen 10:00 uur en 15:00 uur GRATIS naar de Trek World Consumentendag bij Trek Benelux in Harderwijk en maak kennis met heel veel Trek-fietsen en Bontrager accessoires. We vragen je alleen om je gratis te registreren via Eventbrite. In ruil daarvoor krijg je op vertoon van je bevestiging twee consumptiebonnen van ons kado.

WAT IS ER TE DOEN?

SHOWROOM

In de overdekte showroom van 900 m2 staat de nieuwste collectie Trek-fietsen, Bontrager-accessoires en Bontragerkleding voor je klaar, inclusief de nieuwe Madone Project One ICON. Ook het Californische merk Electra, sinds 2014 onderdeel van Trek, is van de partij met kekke nieuwe modellen.

DEMORIJDEN
Ervaar zelf hoe lekker een Trek rijdt! Er staat een groot aantal racefietsen, mountainbikes, elektrische fietsen en speed pedelecs voor je klaar. Voor racefietsen, e-bikes en speed pedelecs is op het terrein een traject van ongeveer 2 kilometer. Voor mountainbikes is op het terrein een echte mtb-trail van 2,5 km. Deze modellen en maten staan klaar om te testen:

MUZIEK, ETEN EN DRINKEN
Luister vanaf 12:00 uur naar Radio 2 DJ Paul Rabbering en zijn speciale Spotify Trek-playlist en ontmoet columniste Marijn de Vries. Op het terrein zijn meerdere cateringpunten voor een hapje en drankje - wie zich registreert via Eventbrite krijgt bij binnenkomst van ons twee consumptiebonnen per persoon.

VERLOTING
Bij binnenkomst krijgt iedereen een lotnummer, waarmee je om 12:00 uur en om 14:00 kans maakt op te gekke prijzen. De verloting wordt gedaan door Paul Rabbering en/of Marijn de Vries.

INFORMATIE
Vraag alles wat je wil weten aan de fabrikanten NuVinci (fietsnaven) en Bosch (e-bike)

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een id nodig?
Om demo's te rijden vragen we je om op de dag zelf een formulier in te vullen en je ID mee te nemen.

Wat zijn de parkeermogelijkheden?
Er is voldoende gratis parkeerruimte voor auto's en fietsen. Er is geen bewaakte fietsenstalling, neem dus een eigen slot mee wanneer je op een racefiets of mountainbike komt.

Ik wil een Trek testen, hoe werkt dat?
Om een fiets te testen vragen we je om ter plekke een formulier in te vullen en je ID mee te nemen., Je krijgt dan een rood polsbandje, waarmee je snel en makkelijk de fiets(en) van je keuze kunt uitproberen. Het is niet mogelijk om je vooraf in te schrijven voor een fiets of tijdstip. Heb je zelf een helm en/of schoenen? Neem die dan zeker mee. Beschik je niet over deze spullen, dan is er materiaal te leen.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
Je kunt ons bereiken via mail_beneluxmarketing@trekbikes.com of via Facebook: www.facebook.com/trekbicyclebenelux

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?
Je mag je ticket geprint meenemen of op je telefoon laten zien, zodat we deze kunnen scannen bij binnenkomst. Iedereen met een ticket krijgt van Trek twee consumptiebonnen per persoon.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Trek Bicycle Benelux

Ceintuurbaan 2-20C

3847 LG Harderwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen