Try out Coaching in en als Beroep

Try out Coaching in en als Beroep

van Brout

Venster Acties en details

Gratis

Locatie

Online evenement

Tijdens een online try-out ontmoet je andere deelnemers en de trainer. Een korte oefening geeft een goed beeld van het programma.

Over dit evenement

Coaching in en als beroep

Anderen laten groeien. Dat vind jij het mooiste wat er is. Als leidinggevende, project manager, zelfstandige coach of simpelweg als steunpilaar. En op intuïtie lukt dat je ook best aardig. Maar echt impact maken en anderen in beweging krijgen, hoe doe je dat het best? Hoe laat je mensen inzien dat zij zelf de enige belemmering vormen richting hun doel? En hoeveel zicht heb jij eigenlijk op je eigen belemmeringen?

Online try-out van 2 uur

Tijdens deze online try-out ontmoet je andere potentiële deelnemers en de trainer in de Brout studio. Een korte oefening geeft jou een beeld van de volledige Coaching in en als Beroep (CIEAB) basis training en de waarde hiervan voor jou.

Ik kijk ernaar uit je in de try-out te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Thijs van Wersch (facilitator van de training én de try out sessies)

De try-out is bedoeld voor mensen die overwegen om Coaching in en als Beroep te volgen. Ben je enkel nieuwsgierig naar onze werkwijze of wil je weten wat wij anderzijds voor jou kunnen betekenen? Dan maken we liever een aparte afspraak met je! Bel of mail je ons?

Download hier de brochure voor meer informatie over het programma.

Afbeelding van Try out Coaching in en als Beroep

Delen met vrienden