Try out Leading self

Try out Leading self

van Brout

Venster Acties en details

Gratis

Locatie

Online evenement

Loop je vast in werk of privé? Weet je niet wat je nou écht wilt? Of heb je het gevoel dat je meer uit jezelf kunt halen dan je nu doet?

Over dit evenement

Leading self try out

Werken aan persoonlijk leiderschap begint met zelfreflectie. Dat is soms best spannend. Wat wil je nu écht? Wat zijn je doelen? Waarom gaan sommige dingen niet zoals je dat graag zou willen? De vraag die wij in al onze programma’s stellen is: ‘Wat doe ik dat dit gebeurt?’ We helpen je met inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan. Zo komt verandering van binnen naar buiten. We bring out your best!

Tijdens deze online try-out ontmoet je andere deelnemers en een van de trainers. Een korte oefening geeft een goed beeld van de Leading self bijeenkomsten.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten in de try-out sessie. Tot dan!

Hartelijke groet,

Joost Agterberg (facilitator try-out sessie)

Ton Keunen (hoofdtrainer van Leading self)

De try-out is bedoeld voor mensen die meer uit zichzelf willen halen en daarom overwegen om zich aan te melden voor Leading self. Ben je enkel nieuwsgierig naar onze werkwijze of wil je weten wat wij anderzijds voor jou kunnen betekenen? Dan maken we liever een aparte afspraak met je! Bel of mail je ons?

Download hier de brochure voor meer informatie over Leading self.

Afbeelding van Try out Leading self
Afbeelding van Try out Leading self

Delen met vrienden