Uitnodiging werksessie Vitaal Ondernemend Noord-Nederland d.d. 14 maart 201...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Prinsenhof Groningen , Grand Café (ontvangst)

Martinikerkhof 23

9712 JH Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Energieke start Community Vitaal Ondernemend Noord-Nederland
Hoe wordt Ondernemend Noord-Nederland duurzaam, gezond en succesvol, oftewel: vitaal? Welke onderwerpen horen bij dit doel? En welke rol is er eigenlijk weggelegd voor ondernemers en werkgevers? Eind november hebben leden van VNO-NCW Noord en klanten van de Friesland Zorgverzekeraar hierover gebrainstormd tijdens de kick-off van deze community.

Doe je ook mee?
Een praktische aanpak is wat deze community kenmerkt. We zijn het eens over het belang én de urgentie om er samen werk van te maken. Nu is het tijd voor een actie- en doelgericht programma.

We nodigen jou uit om op 14 maart actief deel te nemen aan de werksessie van de community Vitaal Ondernemend Noord-Nederland. Tijdens deze bijeenkomst gaan we concreet aan de slag met de uitkomsten van de kick-off.

Vitaal Ondernemen in Noord-Nederland
Wat er nodig is om in Noord-Nederland duurzaam, gezond en succesvol te kunnen ondernemen? Vanuit drie verschillende invalshoeken, de zogenaamde powerteams, ‘energie & gezondheid’, ‘motivatie & betrokkenheid’ en ‘regie op werk-privé’ is hierover van gedachten gewisseld en zijn er veel ideeën opgedaan.

Wat dacht je van gezonde kantines en bedrijfsrestaurants of een ‘funkalender’? Of vitaliteitsbeleid, eigen regie en zelfleiderschap, een life-events kalender, en nieuw mantelzorgbeleid. Klik hier voor meer informatie over deze community en een overzicht van de uitkomsten per powerteam

Datum en tijd

Locatie

Prinsenhof Groningen , Grand Café (ontvangst)

Martinikerkhof 23

9712 JH Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen