Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

UITVERKOCHT Zomerrestaurant op Vuurtoreneiland

Vuurtoreneiland

Dinsdag 12 september 2017 van 18:00 tot 23:00

UITVERKOCHT Zomerrestaurant op Vuurtoreneiland

Aanmeldgegevens

Registratietype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten Aantal
Zomerrestaurant op Vuurtoreneiland Uitverkocht 29 aug. 2017 € 95,00 € 0,00

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel UITVERKOCHT Zomerrestaurant op Vuurtoreneiland

Evenementgegevens

Eten bij Vuurtoreneiland is geen gewone avond uit in Amsterdam maar meer een avontuurlijke minivakantie. De eilandervaring begint bij het Lloyd Hotel vanaf waar wij je met het historische ‘IJveer XIII’ over het IJ naar Vuurtoreneiland varen. De boottocht heen en terug, inclusief diner duurt ongeveer 5 uur. Ter plekke is er ruim gelegenheid om het eiland, de natuur en het fort te beleven.

Dit ticket vertegenwoordigt de waarde van een volledig verzorgde avond uit namelijk; de Boottocht, 5 gangen diner, wijnarrangement (een glas per gang), koffie/thee en tafelwater. Indien u meer dan bovenstaande wilt drinken, digestieven, of exclusievere wijnen dan wordt daarvoor op de avond supplement gerekend. Zie www.vuurtoreneiland.nl/vragen wat u precies kan verwachten.

Onze veerboot het Yveer XIII ligt om 1800u klaar tegenover het Lloyd Hotel en vertrekt om 1830 stipt, de veerboot kan helaas niet wachten, wij raden daarom aan uiterlijk een kwartier voor vertrek aanwezig te zijn.

Heb je vragen over UITVERKOCHT Zomerrestaurant op Vuurtoreneiland ? Neem contact op met Vuurtoreneiland

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Vuurtoreneiland vertrek:
Oostelijke Handelskade 34
1019 BN Amsterdam
Nederland

Dinsdag 12 september 2017 van 18:00 tot 23:00


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Vuurtoreneiland

Vuurtoreneiland is een uniek stukje natuur in eigen stad. In een ruig landschap vind je loslopende dieren, zeldzame flora, een gerenoveerd fort en Amsterdams’ enige vuurtoren. Gelegen in het Markermeer bij Durgerdam, is Vuurtoreneiland alleen per schip te bereiken.

In lente en zomer eet men in het zomerrestaurant, een transparante glazen kas, beschut voor wind en regen, ‘eten in en van de natuur’. In de koudere maanden wordt er gegeten in het winterrestaurant, en zoeken we intimiteit en warmte op, met een haardvuur en een deken.

Het table d’hôte menu wordt bereid met regionale producten, ouderwetse ambachtelijke technieken en open vuur. Eten met karakter en een bijzonder verhaal.


  Contact opnemen met de organisator
UITVERKOCHT Zomerrestaurant op Vuurtoreneiland
Evenementen in Amsterdam Anders Eten en drinken

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.