Gratis

Uitvoering Plan van Aanpak RI&E (online training)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online-training Uitvoering Plan van Aanpak RI&E

Over dit evenement

Je hebt op jouw school de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) uitgevoerd of laten uitvoeren. Hieruit komen knelpunten naar voren die staan vermeld in het Plan van Aanpak. Je wilt aan de slag om de knelpunten aan te pakken, maar hoe doe je dat? Waar begin je en wie controleert of alles is uitgevoerd? Deze training geeft je tips om effectief aan de slag te gaan met de knelpunten uit het Plan van Aanpak én wat je moet doen als je deze hebt opgelost.

De training is voor de Preventiemedewerker en/of andere medewerkers van een school die aan de slag gaan met de uitvoering van het Plan van Aanpak na de Risico Inventarisatie & Evaluatie.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Vervangingsfonds / Participatiefonds

Organisator van Uitvoering Plan van Aanpak RI&E (online training)

Het Vervangingsfonds faciliteert en ondersteunt de onderwijssector zodat de kwaliteit en continuïteit van onderwijs centraal kan staan. 

Wij organiseren regelmatig trainingen en bijeenkomsten op het gebied van welzijn, arbeidsomstandigheden, verzuim en re-integratie. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het primair onderwijs en bedoeld voor directieleden, arbo-coördinatoren, preventiemedewerkers en personeelsfunctionarissen.

Incompany

Wilt u een training liever 'in huis' organiseren voor meerdere medewerkers? Stuur dan een e-mail naar communicatie@vfpf.org.

Tot ziens bij een van onze evenementen!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen