€ 45

Uno box werkbijeenkomst

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Veerhuis, Varik

Waalbandijk 8

4064 CB Varik

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je hebt niet zo lang geleden een UNO-box + handleiding gekocht. Fantastisch. Inmiddels hebben bijna 50 mensen dat gedaan. Het heeft potentie zou je kunnen zeggen. Mijn, en ik hoop ook jouw droom, is dat denken vanuit eenheid (voorbij het werken vanuit concurrentie), de wereld over gaat. Dit wordt immers het zakendoen van de toekomst.

Kansen voor de UNO-box

De UNO-box is voor veel mensen nieuw in denken, voelen en navenant handelen. Haar zeven thema’s, tezamen met al hun aspecten, zijn multi-interpretabel en laten alle ruimte voor creativiteit en invulling van individuele behoeften. Dat maakt het maken van een eigen bronplan speels en persoonlijk. De grote ruimte die de UNO-box geeft is een spiegel van de vele kansen die er zijn om zaken doen voor de toekomst inhoud en vorm te geven.

Doe je mee?

Om het maken van een bronplan te vergemakkelijken heb ik samen met Frans-Willem Deliën en Margot Schlösser onlangs het handboek vernieuwd (zie bijlage voor de recente versie). We willen echter een groter team waarbij we willen uitgaan van ieders kwaliteit. Dat levert meer op omdat het dicht bij jou hart ligt. Jij hebt een kwaliteit, dat is jouw kracht. Kan daarin de UNO-box een steun zijn? We kunnen dan veel sneller resultaat bereiken en tegelijk versterk je je eigen onderneming of het nu klein is of groot.

Over onze aanpak willen we jou meer vertellen op 22 juni. Hoe kun je meedoen en deel worden van een UNO-box team? Hoe gaan we de wereld over? Valt er een eigen business mee op te zetten? Kun je ons ook nog input geven om de UNO-box concept te verbeteren? Heb je ergens steun bij nodig?

We beginnen met een lekkere lunch om 12.30 uur en starten met de bijeenkomst om 14.00 uur. We eindigen om 17 uur en drinken nog even wat na. Voor de kosten rekenen van € 45,- inclusief lunch.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Veerhuis, Varik

Waalbandijk 8

4064 CB Varik

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen