Gratis

Update training 'Nieuws maken met de smartphone'

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Videonieuwsbericht

Seinstraat 22

3e etage

1223 DA Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
In één middag brengen we je kennis en vaardigheden weer helemaal up-to-date! Lees hieronder meer over het programma en meld je aan.

Over dit evenement

Inspiratie en doen!

Heb je al een aantal producties op je naam staan of vind je het nog steeds moeilijk om echt aan de slag te gaan? Doel van deze training is om te inspireren en je kennis en inzichten te verbeteren. Kortom, een praktische update die je niet hoeft te missen, want de training is gratis en mag bovendien meerdere malen per jaar worden gevolgd.

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk gaan we aan de slag. Een selectie van jullie producties wordt getoond en besproken. Ook komen de nieuwste technieken en tools op het gebied van mobiele videojournalistiek aan bod. Verder oefenen we nog eens goed: hoe je zelf een effectief script maakt, betere interviews doet en vooral nog creatiever gaat filmen.

Programma

12.00 uur: Inloop met lunch

12.45 uur: Start training

16.30 uur: Afsluiting met borrel

Trainers

De training wordt gegeven door redacteuren van Videonieuwsbericht. Zij weten precies welke knelpunten jullie ervaren en kunnen gericht nuttige tips geven. Zo helpen we je om zo goed mogelijk een verhaal in beeld te brengen en zoveel mogelijk uit de smartphone te halen. Mocht je specifieke vragen of leerdoelen hebben, dan horen wij dat graag. Laat het ons vooraf even weten.

Locatie

De training wordt gegeven op de redactie van Videonieuwsbericht, op de Seinstraat 22 in Hilversum, derde etage. Parkeren kan voor en achter het gebouw. Vanaf NS Station Hilversum CS is het 10 minuten lopen.

Aanmelden?

Ben je een TubeWay gebruiker of heb je in het verleden bij ons de basistraining gevolgd? Dat is deze workshop helemaal gratis. In alle andere gevallen zijn de kosten € 275,--.

Het aantal deelnemers is maximaal 6.

Voor meer informatie bel: 035 69 89 538.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Videonieuwsbericht

Seinstraat 22

3e etage

1223 DA Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Videonieuwsbericht

Organisator van Update training 'Nieuws maken met de smartphone'

In opdracht produceren wij nieuwsberichten op video. Dit doen wij voor organisaties die zelf hun nieuws willen maken en verspreiden. Wij staan voor een snel en creatief productie proces, vanaf het eerste script tot en met de definitieve montage. Als het moet staat een nieuwsbericht nog dezelfde dag online!

Via ons eigen online platform zorgen wij voor een snelle distributie. Wij leveren beeldmateriaal ‘non branded’ aan, zodat redacties eenvoudig zelf een eigen item kunnen maken. Ook maken wij doelgroepgerichte montages voor sociale media als; YouTube, Instagram, Facebook en Twitter. Maar onze dienstverlening gaat verder...

Wij trainen en faciliteren bedrijven bij het vinden en registreren van nieuws binnen en buiten de organisatie. Wij hebben daarvoor een speciale mobiele video app ontwikkeld. Daarmee kunnen medewerkers en voorlichters met een smartphone zelf beeldmateriaal maken en dit vanaf elke plek in de wereld beschikbaar stellen voor bewerking en/of publicatie door Videonieuwsbericht.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen