Gratis

Update training 'Nieuws maken met de smartphone'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Videonieuwsbericht

Seinstraat 22

3e etage

1223 DA Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste video nieuws reporter,

Je ontvangt deze uitnodiging omdat je bij ons de basistraining ‘Nieuws maken met de smartphone' hebt gevolgd. Maandelijks organiseren we voor jou een leerzame ‘update’ training. In één middag brengen we je kennis en vaardigheden weer helemaal up-to-date! Lees hieronder meer over het programma en meld je aan. De eerste sessie die we organiseren is al op donderdag 22 november.

Inspiratie en doen!

Heb je al een aantal producties op je naam staan of vind je het nog steeds moeilijk om echt aan de slag te gaan? Doel van deze training is om te inspireren en je kennis en inzichten te verbeteren. Kortom, een praktische update die je eigenlijk nooit hoeft te missen, want de training is gratis en mag bovendien meerdere malen per jaar worden gevolgd.

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk gaan we aan de slag. Een selectie van jullie producties wordt getoond en besproken. Ook komen de nieuwste technieken en tools op het gebied van mobiele videojournalistiek aan bod. Verder oefenen we nog eens goed: hoe je zelf een effectief script maakt, betere interviews doet en vooral nog creatiever gaat filmen.

Programma

12.00 uur: Inloop met lunch

12.45 uur: Start training

16.30 uur: Afsluiting met borrel

Trainers

De training wordt gegeven door redacteuren van Videonieuwsbericht. Zij weten precies welke knelpunten jullie ervaren en kunnen jou daarom gericht nuttige tips geven. Zo helpen we je om zo goed mogelijk een verhaal in beeld te brengen en zoveel mogelijk uit de smartphone te halen. Mocht je specifieke vragen of leerdoelen hebben, dan horen wij dat graag. Laat het ons vooraf even weten.

Locatie

De training wordt gegeven op de redactie van Videonieuwsbericht, op de Seinstraat 22 in Hilversum, derde etage. Parkeren kan voor en achter het gebouw. Vanaf NS Station Hilversum is het een klein kwartiertje lopen.

Aanmelden?

Kosten voor deze training zijn € 275,-, maar gratis voor alle TubeWay gebruikers en iedereen die bij ons in het verleden de basistraining heeft gevolgd. Het aantal deelnemers is minimaal 6 en maximaal 12. Meer informatie? Bel naar: 035 69 89 538.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Videonieuwsbericht

Seinstraat 22

3e etage

1223 DA Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen